- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
No, van az a pont, amikor igazam is van, meg nincs...
Valamiért 10 mm magasságkülönbségre emlékeztem, de csak 7 mm... (emlékem szerint csak 153.x mm volt a mi9lite, de tényleg picit nagyobb) Az még azért megvan, hogy ezt is nagynak tartottam.A fene se tudja miért, nem akarok ennél nagyobbat... Még rá jön a tok ami még 2-3 pár mm
A vége úgyis az lesz, hogy 160 mm körül kell meghúznom a határt, hátha lesz valami abban a mérteben. Szőrszálhasogatásnak tűnik, de én ezt egy elcseszett folymatnak látom... ezek egyre csak nőnek, tehát ha most 166 mm akkor egy év múlva 170...
- Mert egyszerűbb gyártani...
- Mert a képeken csillivilli...
- Mert aki megveszi és rádöbben hogy nem erre akart befizetni, az is vigyorog kifelé, mert az ember ilyen...Aki ilyet akar, az legyen boldog, de egyszer neki is eljön a pillanat, hogy kicsi lesz a zsebe...
Mindenesetre... alaposan végigrágom majd mennyire fáj valójában az a pár mm...
Béke...
-
littlerock
aktív tag
Köszi, de... Hát izé... Szóval van egy mi9 lite a kezemben. Valami ilyen kéne... Ez már sajnos öregszik...
A többi "kedves ember" meg ne mondjon, feltételezzen, gondoljon az igényeimről olyat, amit nem írtam.
Szóval a tisztább kép kedvéért: olyan telót vennék, ami legalább azt tudja, mint ami most van, de frissebb az oprendszer, nem merül az aksi stb ...
Nincs cicanaci, de az egyenruhám felső zsebe nem bővíthető méretű.
-
littlerock
aktív tag
Komolyan csalódott vagyok... Miért nem lehet egy normális méretű telefont csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest