- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz Petyuska111 #24398 üzenetére
A Layton egyáltalán nem ez az almás-fahéjas-vaníliás vonal, szóval ha ilyet keresel, akkor ez a dupe se lesz olyan.
Ami nagyon tartós, de inkább almáspite vonal, az az Oajan és az olcsóbb változata, a L'Erbolario Dolcelisir. De ezek jóval édesebbek. Szerintem még mindig a Boss Bottled hozza ezt a vonalat a legjobban, abból van Intense változat, még néha előfordul 1-1 darab parfümös csoportokban.
-
duckload
aktív tag
válasz Petyuska111 #24397 üzenetére
Borzalmas mentolos,Cipruson , mint valami azonos gagyi illat.
Az alma alig érezhető az elején. Nincs benne semmi melengető. Csak egy mentolos vacak lesz belőle 1-2 óra után…"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Petyuska111
tag
Ha viszont szerintetek ez nem jó, akkor kérlek javasoljatok nekem olyat, ami szerintetek jó (alma-fahéj-vanília vonalon).
-
Petyuska111
tag
válasz Jhonny06 #24396 üzenetére
"...az eredetihez legközelebbi dupe, amivel találkoztam. 85%-ban hozza ugyanazt az ár tizedéért" - ez azért annyira nem rossz vélemény. A fragrantica-n pedig 99%-ban nagyon pozitívak a vélemények. Hamarosan kiderül, hogy nekem mennyire tetszik / nem tetszik, minden is lehetséges.
-
-
Elektrosokk
veterán
válasz Petyuska111 #24394 üzenetére
Majd rájössz ha magadra fújtad.
itt van az asztalomon mióta megjött, azóta érlelem a gondolatot hogy adok neki még egy esélyt, de csak múlnak a napok, nem merek hozzáérni... nem vagyok elég merész.
Engem is meglepett, de ez van.
[ Szerkesztve ]
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Jhonny06
veterán
válasz Petyuska111 #24392 üzenetére
Ha visszaolvasol a topicban, nem írnak túl jókat róla
-
Petyuska111
tag
válasz Elektrosokk #24391 üzenetére
Remélem tévedsz, a legjobb Layton klónnak tartják. Jövő héten kiderül, hogy az én számomra ez Layton vagy Barbon:-)
-
Elektrosokk
veterán
válasz Petyuska111 #24390 üzenetére
Al Harmain Détour Noir már úton van, elvileg az olyan, majd kiderül.
Szólhattál volna, olcsóbban is adnám. engem erre emlékeztet az illata.Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Petyuska111
tag
Almás-fahéjas-vaníliás illatot keresek. Nem a luxus árkategóriában! Hosszú tartósság elengedhetetlen (=beast mode). Al Harmain Détour Noir már úton van, elvileg az olyan, majd kiderül. Tudtok még mást ajánlani? Igazából a Boss Bottled EDT-t keresem (azt a finom almás illatot), csak brutál tartós változatban, szívesen vennék javaslatokat.
-
gergo5991
őstag
jött ma 2 minta, a sokat emlegetett mancera cedrat boise
eleinte valami barom erős beazonosithatatlan illat, pár perc után kijön belőle a citrus és a vanilia és van benne valami harsány illat gyengéden mint ami a CDNI man edt-ben csak ott 100x erősebb és emiatt elviselhetetlen számomra,másik minta : terre d'hermés parfum : hát erre csak annyit tudok mondani remélem nem sértek meg senkit, olyan mint a fenyőfás légfrissitő
2-2ml minta jött, majd nyáron próbálkozok velük, nem rosszak amugy..
másik: sauvage edt 2022es batchem van ugyebár, kedden fujtam 2 őt magamra, a kabátom annyira átvette az illatot, hogy ma kabátban elmentem a konyhába és vissza és még mindig érezni a folyosón az illatot, boltban valami brutál módon elkezdett kijönn a kabátból az illat forgolódok próbálom beazonositani honnan jön az illat, aztán jöttem rá hogy a kabátom az..lehet mivel esik az eső a párás levegő hozza ki ezt belőle, de brutál.. emellett mivel már egy ideje használom, a leszáradása erősen szintetikus-nak érződik a ruhákon mostmár
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Ez megér ennyit vagy az EDT nagyon gyenge?
D&G The One -
Scaletta
tag
válasz gergo5991 #24384 üzenetére
Itt az összetevő lista, ha segít:
#15755 ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, EUGENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIETHYL CITRATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, GERANIOL, CINNAMAL, CITRAL, EVERNIA FURFURACEA (TREEMOSS) EXTRACT, FARNESOL, ISOEUGENOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1) -
thEndeR
aktív tag
válasz Jhonny06 #24378 üzenetére
Paypalnal hallottam, hogy van ilyen lehetoseg, de holnap utana kerdezek a banknal mert kartyaval fizettem. Koszi. Egy eselyt adtam volna ennek a parfumnek, mert nem olvastam rola rosszakat, de ez elvette a kedvemet. Na mindegy, ha sikerul visszakapni a penzt akkor johet helyette a Nishane Hacivat vagy az Initio Rehab.
[ Szerkesztve ]
-
-
ricogsm
őstag
Ezt Montela Aoud Leather-t nem tudom eldönteni ,hogy női vagy ffi parfüm.
egesz jó illata van.
De inkább édeskés.
lehet nem lesz a kedvencem.Ford Tobaco vanília mintha dohány boltba mennék be , érdekes édes de mégis fás lecsengésű illat.
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
duckload
aktív tag
válasz ricogsm #24371 üzenetére
Igen ott vettem.
Egy illat tartóssága sok dologtól függ! Vannak napok amikor az orrod hamarabb megszokja. A bőröd se mindegy milyen típusú. Van akinek napokig maradna minden illat a bőrén másnak ugyanaz csak pár óra. Az orrod hamar hozzá tud szokni egy illathoz. És amíg te már nem érzed ott van az!
Cedrat boise viszont újabb fajta( nem csavarós kupak) alapból gyengébb állítólag. Szóval ez sok-sok dologtól függ, hogy mennyire érzed te, illetve mennyire tartós valójában."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
ricogsm
őstag
Sziasztok !
Melyik a jó? Ha én érzem a parfümöt vagy mások?
Azt mondjak az a jó amit nem érzek 1-2 óra után.
Cedrat Boise már elillant.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
duckload
aktív tag
válasz tibbike01 #24368 üzenetére
Olyasmi mint a ganymade csak nincs benne a sós- ásványos illat. Kicsit fásabb,szappanosabb. Nekem jobban tetszik mint a ganymade, az nekem sok. Ez sokkal kellemesebb. Igazábol semmi extra, csak egy kellemes, jó illat!
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
duckload
aktív tag
válasz ricogsm #24363 üzenetére
Cedrat Boise egy állat illat! Gyönyorű bergamott kezdésnél. Aztán szépen jön a fás-füstös- gyümölcsös- bőrös illat ami marad is 8-10 óráig… Imádmom én télen is nagyon jól müködik rajtam!
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Jhonny06
veterán
válasz duckload #24364 üzenetére
A honlapjukon ez van, nem tudom mennyire aktuális:
"A kiszállítás 2-3 munkanapon belül történik. Budapest belterületén gyakran saját magunk szállítjuk ki az árut, míg vidékre és Budapest peremterületeire a GLS kényelmes szolgáltatását vesszük igénybe. A kiszállítási és csomagolási költség egységesen 1500 Ft.
40 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás költségét mi vállaljuk Magyarországon." -
duckload
aktív tag
Hali!
A neroli milyen céggel szállít házhoz?
Montale Red vetiver és Bois Imperial megrendelve!
Annyira kiváncsi vagyok Bois- ra![ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz Freddycom #24361 üzenetére
nem tudom a notinot honnan szedted, de itt egy másik douglas is, ami mostani:
#Akció
Douglas
"15% kedvezmény 14900 Ft felett, 20% kedvezmény 24900 Ft felett.*"
(Más akcióval nem összevonható)
*A kedvezmény 2022. december 5-6. között érvényes a douglas.hu oldalon."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
őstag
-
Harcipocok84
tag
válasz tibbike01 #24356 üzenetére
Szuper! Köszi!
Bár bevallom őszintén, hogy régebben volt egy afférom a futárplázával, mert rendeltem egy Acqua di Giò-t, aminek ilyen volt a kupakja:
Mivel már rengeteg Acqua di Giò-t rendeltem, és egy sem volt ilyen, finoman rákérdeztem hogy biztos eredeti-e? Erre ezt a választ kaptam az ügyfélszolgálattól:
Minden tesztert kibontunk és leellenőrzünk feladás előtt, hogy rendben van-e.
Ha az Acqua di Gio a képen látható módon nézett volna ki azt nem adtuk volna fel így (a termék feladáskori állapotát videofelvétellel is alá tudjuk támasztani).
Persze a termék amikor megjött be volt fóliázva. Erre visszakérdeztem, hogy hogyan ellenőrizték a termék épségét amikor be volt fóliázva? Erre jött is a válasz:
ezeket a zárt csomagolás megbontása nélkül is tudjuk ellenőrizni.
A videofelvételt a hatályos szerződés értelmében nem áll módunkban Önnek kiadni.
Arra a kérdésre, hogy milyen módszerrel ellenőrzik csomagoláson keresztül az épségét, illetve hogy miért is ne kaphatnám meg a felvételt amin az én általam vásárolt termék ellenőrzése szerepel már nem válaszoltak...
De értitek!!! Ők minden eladott parfümöt leellenőriznek (már ez vicc), videót készítenek róla, amit archiválnak, összetársítják a rendeléssel, nyilvántartást vezetnek róla.
Ugyan máááár... Ennyire madárnak nézik az embereket?[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Harcipocok84 #24355 üzenetére
Minden webshop, ami fent van arukeresőn az jó! Hamis parfüm meg lehet bárhol, Douglesben is (nem az üzlet hibájából, hanem a szállítmányt buherálhatják meg, de ennek az előfordulási esélye kb 0.01%, ha elő is fordul, az összes valamire való webshop (arukeresőn fent van), szó nélkül visszaveszi a terméket.
Nyugodtan vegyed az olcsóbb helyről a parfümöt.
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz Harcipocok84 #24349 üzenetére
Bocsi, de ezek a kérdések rettentően gázak. Főleg a futárplázás...
-
tibbike01
őstag
válasz Harcipocok84 #24351 üzenetére
Ezek pont, hogy nem kifejezetten férfias illatok, unisex illatok, amúgy is a CdG Man2 kivételével. Lágy krémes dohányos, a CB gyümölcsös, de legalább 2 szinttel feljebb vannak tudásban/minőségben, mint amiket írtál túlárazott vackok.
[ Szerkesztve ]
-
-
tibbike01
őstag
válasz Harcipocok84 #24349 üzenetére
Itt az ideje, hogy a túlárazott designereken túl is kipróbálj új illatokat. Pl:
Montale Red Tobacco
Mancera Cedrat Boise
Commes d Garcons Man2
Rasasi ZebraKremmanian tudsz belőlük decantot venni.
-
Harcipocok84
tag
Lenne pár kérdésem. Tavaly év végén betáraztam, így ebben az évben nem is kellett parfümöt vennem, egészen mostanáig. Most szembesültem hogy elég drága lett minden, így sajna válogatnom kell a kedvenceim közül, mert nem tudom mindent megvenni.
Az EDP Dolce & Gabbana The One for Men még mindig nagyon rövid tartósságú?
Nagyon tetszik az illat, de én szeretem ha reggel befújom magam és egész nap érzem az illatot. Nem szeretnék olyan parfümöt használni, ami 2 óra múlva elillan.
Az Acqua di Giò a Notino-n 40K, míg pl. a futárplázán 27K. Szignifikáns különbség.
Eredeti a futárplázás? Azért nem mindegy az ára...
Az Acqua di Giò Absolu az egyik nagy kedvencem.
Viszont még sosem kaptam rá pozitív megjegyzést (negatívat sem ) Én pedig tök jó illatnak gondolnám, ezek szerint mégsem annyira kirívóan jó egy kívülállónak. Valakinek tapasztalat?
A Yves Saint Laurent Y. Érdekes parfüm. Jó illata van, de én 5 perc után nem érzem. Még este sem érzem a ruhámon. (szemben mondjuk az Armani eau de Cédre-vel, amit ha reggel befújok, este ledobom a mosókonyhába, és ha fél óra múlva visszamegyek akkor annyira érzem mintha frissen fújtam voln) Viszont ezt már többen dicsérték, szóval valószínűleg érződik az -
pohár
félisten
válasz ricogsm #24342 üzenetére
krémmánián, különböző FB csoportokban nézz szét, árulnak páran
a Burlington olyasmi, mint a Bvlgari Tygar (leszáradása nagyon hasonló), rohadt jó citrusos nyári illat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz ricogsm #24340 üzenetére
vagy kifogsz külföldön valami akciót, kuponozást... Edwin ezeknek a felét kuponnal, felét pedig ROJA Black Friday-ekor vette
fú, a Burlington mocskosssssss jó
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ezek az utánzatok mennyire hasonlítanak az eredeti illatokra?
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
ricogsm
őstag
Nem mertem a Bentleyt megvenni. Így rendeltem illatmintákat.
ime:
Bentley For Men Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel
tMontale Aoud Leather - EDP 2 ml - illatminta spray-vel
Mancera Cedrat Boise - EDP 2 ml - illatminta
Tom Ford Tobacco Vanille - EDP 2 ml - illatminta spray-vel
Tiziana Terenzi XIX March - parfüm kivonat 2 ml - illatminta spray-vel
Lattafa Bade'E már érkezik 2 nap múlva.Még erre kíváncsi vagyok
Montale Oud TobaccoMSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
válasz duckload #24306 üzenetére
Rágugliztam a parfümökre.
Guccit és Diort használtam valamikor de már el is felejtettem.
A többi parfüm hasonló amit felsoroltál?
Montane Oud tobaco ez még belefér a 30e Ft os árba..
100e felett parfümöt? huhh nem hiszem, hogy lesz nekem ilyen.
Ezt az oud for gloryt most megrendeltem Vagy bejön vagy kiadó lesz itt.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
-
ricogsm
őstag
válasz Elektrosokk #24334 üzenetére
És ezekről tudsz nyilatkozni esetleg?
Tiziana Terenzi- Laudano NeroLataffa Bade?
[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
Ezeket a különleges ritka hangzású parfümöket hol tudjátok megszagolni? Tesztelni?
nem merek így venni elsőre ismeretlenül.konkrétan erre vagyok kiváncsi:
Marc-Antoine Barrois- Ganymede[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
válasz Elektrosokk #24328 üzenetére
javítottam a hsz-t mert utána láttam ,hogy csak hasonló.
Ezt a Rasasi-t kipróbálom.
ThxMSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
duckload
aktív tag
Hali!
Montale Red vetiver mennyire hordható egész évben?
Van aki használja télen is? Vagy inkább melegebb időben jó? Kellene egy ilyen illat, munkába ami friss, kellemes.Megy póló farmerhoz és a környezetemnek is kellemes, mert sokat mozgok emberek között.
Erre amugy megfelelne a montale?
Egyéb ajánatok ?
Terre’ dHermes is tetszik de az nekem nagyon hamar eltűnik max 2-3 ór és közelről is alig érzem."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Elektrosokk
veterán
válasz ricogsm #24327 üzenetére
Nem ugyanaz az illat, amit linkeltél az az eredeti, amit Ő ajánlott az meg az arab koppintása.
#24326ricogsm vásároltam már én is az ázsiában, de leginkább neten vagy a douglasban vásárolok ha akció van, pusztán kényelmi szempontok miatt.
Jimmy Cho-val nincs nagy tapasztalatom, egy dekantom van tőle... ami sosem fog elfogyni. léteznek jó illatok alacsonyabb áron is, de körbe kell járni a témát, meg más kérdés hogy Neked mi tetszik.
Rasasi Leo az egyik titkos tippem, hasonló a Black Afgano-hoz, elképesztően tartós illat, jól vetít és kellemes, a lányoknak is tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
válasz Freddycom #24325 üzenetére
Szia!
ami a képen van, hogy lehet 8000?
csak azt írtam be amit írtál a kép felett (hasonló a doboza)
itt nem olcsó;https://kremmania.hu/kremek/initio-parfums-oud-for-greatness
[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Félve kérdezem meg, hogy az Ázsiában vásárolt parfümök mennyire hamisítványok?
Több éve ott vásárolok a márkás parfümöt.
Aztán vettem egy MontBlack expertet és egyik ismerősöm mondja, hogy van benne víz vagyis lehet érezni a vizes jelleget.. és igaz hamar elmegy-e az illata. Most volt akicósan Alzában 15e ért nem mertem megvenni mert féltem,hogy ez is hamisítvány .Bár azt megfigyeltem amit a Douglasban vettem Bvlgari Man-t az jóval tartósabb illatban is. Árban is persze.
Szeretnék váltani vonalat ehhez kérem segítségeteket:
Netről még nem rendeltem.
Szeretném elengedni az Ázsiát de jó áron melyik a megbízható webshopos cég?
Találtam parfümöt valami szlovák webshopban viszonylag jó árban csak nem mertem megrendelni. (Nem most b volt hanem nyáron ezért nem emlékszem.)Itt a csoportban meglepő milyen “más világ” van parfümök terén.
nem is láttam ilyen termékeket és ,hogy ismeritek! Le a kalappal!Hmmm ezt a Lattafa Bade’-t megszimatolnám.
Aqua gio, Channel sport, Caronia Herera, Bvlgari, Boss dscent, ezen a vonalon milyen “más “ parfümöt tudnék használni?
Emberekkel foglalkozom és érzem az Arab illetve az olasz férfiakon (idősebb elegáns korosztály) azt a finom kellemes jellegzetes illatot amit nehéz megfogalmazni az nagyon tetszik nekem. Valaki tudja esetleg melyek azok?
Asszonynak is szeretnék nézni valami parfümöt neki az ópium jött be.
Láttam itt pár sorral feljebb Jimmy Cho -t 10e FT ért. Az milyen kategória ?
Lehetséges jó parfümöt venni. 10-10e Ft ért kettönknek napi használatra?
Most ez a nagyon felkapott Valentinot hol lehet jó áron venni ? Vagy ahhoz hasonlót ?Drágább parfümöket szoktam nagyobb alkalmakkor használni.
Hogy lehet egy parfüm uniszex? Az hogy?
Köszönöm előre is és elnézést ,hogy picit hosszúra sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
marckus
friss újonc
Sziasztok!
Kérlek titeket javasoljatok nekem valami téli parfümöt, ami nem jön velem szembe minden második emberen az utcán. Valami különleges, nem túl gyakori édes, fűszeres, intenzív és tartós téli illatra vágyom. Árban 20 ezer a tető, ha ez alá befér az még jobb lenne.
Hálás köszönetem!
-
pohár
félisten
válasz Tibu 75 #24320 üzenetére
Supreme Ouddal én is szemezgettem régen, aztán letettem róla valamiért, de nem sikerült még megszagoljam
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Jelenleg két fajta parfümöt használok:
- jean paul gaultier scandal
- emporio armani stronger with you intenselyMindkettő illatot nagyon szeretem. Édes parfümök, de most szeretném őket néhány hónapra félretenni és valami friss vagy akár "púderes" (tudom a női parfümök ilyenek) illatot kipróbálnék.
Vannak olyan illatok amitől fáj a fejem, mint pl.: Bleau de Chanel és hasonló illatfélék, szóval ezt vegyétek kérlek vegyétek figyelembe.
Mi az amit érdemes lenne megnézni?
Köszönöm!
-
Tibu 75
csendes újonc
Én visszanyúltam a régmúltba, megcsömörödve az új illatoktól és nosztalgiával telve: régmúltamból, több mint negyed évszázada Antaeus, Kouros,Egoiste/Platinum, kétezresek közepe: Ralph L Romance man(nagy kedvenc!) és a zöld Polo, Lacoste Original,10-15 évre vissza pediglen a szokásos "tömeg" illatok, mint Chanel A H sport/ extreme, nyáron Versace pour Homme, befúj néha kis Ralph Supreme Leather és Supreme Oud ,e kettő nagyon alulértékelt illat véleményem szerint.
-
daqwsq
csendes újonc
-
Misogi
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekelne: Hermés H24 100ml teszter (19.160Ft)
-
duckload
aktív tag
válasz Elektrosokk #24313 üzenetére
Ne is mond, nekem ugyan a az detour-al. Egyet elajándékoztam egy maradt. Fogkrémszagú….
-
Elektrosokk
veterán
Rasai Yuqawam ( kb két hete vettem elő, magamra fújtam és ismét letaglózott. )
Oud for happiness
TF BO parfüm
TF OL parfüm
CDG florientalA detour noir még mindig itt az asztalon, nem küldtem vissza, elrettentető példa maradt hogy ne csináljak hülyeségeket.
#24309tibbike01 nagyon érdekes, de szerintem egész évben megállja a helyét.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz tibbike01 #24293 üzenetére
nálam már vagy 3 hete van, lejárt lemez
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
pohár
félisten
Xerjoff Uden Overdose
Initio Rehab
PdM Layton és Layton Exclusif
Gucci Intense Oud
Widian Black Ide holnap MFK Oudot fújok, már rég hordtam
-
kenwood
veterán
válasz Jhonny06 #24304 üzenetére
Pont olyan,amilyennek irjak. Nagyon karakteres, igy vagy bejon,vagy nem,de semleges biztosan nem lesz. Arulja a Rossman is,en ott szagoltam meg.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
duckload
aktív tag
Hali!
Mi mostanában a kedvenc illatotok?
Kíváncsi vagyok nektek mi a rotációtok!
Én ezeket fújom mostanság:Gucci Intense Oud
Oud for glory/ oud for greatness
Montale Oud Tobbaco
Dior homme intense
Nishane Ani
Xerjoff Alexandria ll"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
thEndeR
aktív tag
válasz Jhonny06 #24300 üzenetére
Az emailben azt irtak, hogy fel lett dolgozva a raktarukban. Valami EVRI-s level jott, meg nem is hallottam rola. Van az oldalukon egy view more tracking gomb, ha azt megnyomom akkor bejon a packeta oldala, ha meg ott ramegyek a tracking szamra akkor meg a DPD oldala, de ezek sem irnak semmi infot. Na mindegy varok meg, csak az egy kicsit bosszanto, hogy se az emailre nem valaszolnak se pedig egy telefonszam nincs amin lehet erdeklodni.
[ Szerkesztve ]
-
-
kenwood
veterán
Vettem egy 200 ml Halloween parfumot a Notinoban.
Tudomasom szerint ez egy Jesus Del Pozo termek.
Amit nem ertek, hogy sem a dobozon, sem az uvegen sehol nem szerepel a Del Pozo felirat. Ennek mi lehet az oka ?
Neztem neten kepeket,es ott is az van,hogy a 125-osnek a doboz aljan ott J. Del Pozo felirat, a 200-asnak meg ott is Halloween van.Az is fura, hogy a szinten Del Pozo Quasar 50 ml kiszerelesben is 4-5x annyiba kerul,mint ebbol a 200-as.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
vass1024
tag
Sziasztok!
Tudtok hasonló illatot ehelyett:
DIOR J'adore Parfum d’EauKöszönöm a válaszokat!
Az emberi agy a világ leggyorsabb számítógépe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest