- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemtelen
tag
válasz #49553920 #13569 üzenetére
Szia!
Nekem két hete a halas, foghagymás , kolbászos, fűszeres csalimra mozdítás se volt.
Viszont a gyümölcsös édes csalik bejöttek, úgyhogy nem árt felkészülni ha lehet mindenbőlFACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
forras2
őstag
válasz #49553920 #13653 üzenetére
A vicc az egészben az, hogy a papírjára 5M van írva, a botra meg 3,3M van írva
Most lemértem, és tényleg 3,3 méteres "csak".
Meg úgy tűnik, állásában széjjel ment rajt az orsó Ahogy tekerem a kart, az orsó egybe forog a dobbal, és nem tekeri fel/le a damilt. Illetve ha súlyt teszek rá, mintha egymáson elfordulnának a fogaskerekek.
Lehet, hogy ezt hagyom, azt meg hagyom spicc botnak. -
forras2
őstag
válasz #49553920 #13655 üzenetére
Áhh. Bent voltam szomszéd "faluban" lévő horgász boltban. Néztem ki 1 Nevis 3 csapágyas orsót, 7750-ért.
Neten böngésztem, és ugyan olyan orsót 3990ért megkapom. És én sem értek a horgászathoz, így bármikor bármelyik horgász boltos a nyakamba varr olyat, amire semmi szükségem. Itt legalább bármikor utána tudok olvasni, kérdezniGézengúz
Persze. Nincs megszorítva teljesen, de azért meg van húzva. Gondolod a fék miatt ugrálnak egymáson a fogaskerekek?samir
Így ebben a sorrendben szeretném Szeretnék fenekezni is, meg úszózni is. Ezért gondoltam olyan szettre, amiben 2 bot van. Úszózáshoz van itthon felszerelésem, és akkor már csak a fenekezéshez kéne cuccokat vennem[ Szerkesztve ]
-
-
ati012
őstag
válasz #49553920 #13799 üzenetére
Rövidebb a vékonyabb?
Etetőkosárról még írjatok valamit
Keleti főcsatornával kinek van tapasztalata?
A Berettyó elég gyér, hátha a Keletin több lenne.FatalEror: és ha állandóan hazaviszi és megeszi mert mondjuk szereti?
Bár jómagam csak a termetesebbeket viszem haza. De van amikor vissza megy.
Inkább csak azért járok ki hogy nyugiba legyek.[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz #49553920 #13814 üzenetére
Egyszerű fizika, hogy miért ne legyen 10m 0,2-es damilod, ha a főzsinórod 0,3-as... Értelmetlen!! Hülyeség, gondolj csak bele józan paraszti ésszel??!! A horogelőkét szoktuk vékonyabbra venni, hogy ne a főzsinór szakadjon ée elvigye az egész cájgot...
Dobóelőkét meg lentebb leírtam...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Steady74
Topikgazda
válasz #49553920 #13838 üzenetére
Ennek elkerülésére való vagy a nyeletős orsó, vagy a harcifékes orsó, ha bent van a szerelék és nem vagyunk akcióközelben, akkor lazítani kell a féken, hogy nehogy elvigye a hal a cuccot. Amúgy sima első vagy hátsófékes orsóval is meg lehet csinálni ezt, csak kellő rutin kell hozzá, különben focilábdányi gubanc lesz az eredmény.
-
sketchifun
senior tag
Erre a legegyszerűbb, hogy nem szögegyenesen kell lerakni a bottartót.
Röhögni fogtok: Bár régen is tudtam, mire való a nyeletőfék, nem rendeltetésszerűen használtam. Kb arra, hogy bedobtam, leraktam a botot. Nyeletőfék be, kapásjelző felakaszt. Zsinór meghúz, hogy lógjon frankón, nyeletőfék vissza. Tapasztaltabb spori mikor látta, jólkiröhögött.
Egyébként van egy ismerősöm, ő használ kapásjelzőt feederezéshez. Vagyis swingert, elektromos kapásjelzőhöz.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Sickboy25
addikt
nem jó tanácsokat osztogatsz, csak összezavarod a kezdő horgászokat...
Ha nem nézed, akkor kurvára mindegy,. hogy van- e rajta kapásjelző vagy sem... Nem?? Mert ugyanúgy berántja...
forras2: ha van még rá keret akkor nyeletőfékes orsót dobj rá, a kettő kombinációja igazi élményt fog nyújtani pláne nagyobb halaknál
Steady: úgy ahogy mondod
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz #49553920 #13842 üzenetére
Akkor arról a linkről lemaradtam, mert amikre válaszoltam egyben sem volt link... Amúgy meg ez az elektromos kapásjelzős témát csak és kizárólag bojlizáshoz használjuk (mi) a többinél vicces feederen el nem tudnám képzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- További aktív témák...