Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LazacX
tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Ha már szóba került. Elméletileg közel negyedével csökkenti. A gyakorlatban mit ad Isten? A halgazdaságban közölték, hogy a mostani pontyszállítmányt még változatlan áron adják, de utána kb. 20 %-ál emelik az árát, mert emelkedik a takarmány ára, stb. Az lényegtelen hogy szerződés van. Gondolom az gáz lenne, hogy januártól hivatkoznak erre, így meg nem lesz gyanús annyira, hogy januárban tényleg leviszik az árát, és akkor annyiba fog kerülni mint most.
-
-
-
gban
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
Erősebb az adatok alapján mint a Kastking.
sityupityu: itt is elég lenne a halak miatt a 0.06-os is. A nádra és egyébre akadás miatt kell a vastag. Van amikor 5-6 kilónyi növényzetet vontatok ki, van amikor a nádra fújja a szél, emiatt kell az erős.
De a lényeg, ugye hogy nem tűnik vékonyabbnak mint a 30-as mono?
Ti néztétek már a fonottat így mono mellett? -
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
Na így néz ki egy kellemes kapás!

Ez a kedvenc részem az egészből, meg, hogy együtt nyomjuk a családdal, de itt jön az adrenalin.

Ezt a fék kiengedést még nem próbáltam, miután leraktam a botot, de volt már belőle problémám, de sztem ki fogom próbálni. Van 1-2 hasznos infótok / tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

-
dragonfx
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
na ez az igazi...
...nekem is van vagy 6 színű a legflashebb a karika.
na és mi lett abalos jobbos kapásból?mi holnap aranypikkelyr emegyünk szerintme ujra.
jo lenne jobb win lose rate.t generálni a multkorinál..
nem értem mér akad le amugy a 3-5ös potyka 2esről hát mekkorát rakjak fel 0ást?
szerintme nyáron a mézes ukorica aranysláger csali,
-
jansky1
senior tag
-
afrojack1
senior tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Nagyon jó én nekem tökéletes! Na jó lehet hogy picit durva az a 3 de tény hogy nagyon lassan emeli!

A botról annyit hogy kicsit féltem a karcsu bottól hogy gyenge (nekem csak vastagak voltak) de nagyon erős és lágy is! Lehet vele dobálni!
(390-es 3.5lb változatom van) 
lakisoft: 30-27k a halcapone áruházba (szalai árpi boltja) most akciós! De az aranyhorogba 31 volt és jól ismernek ezért kaptam kis kedvezmény 28k-ért! Ez az első fékes! Van egy nyelető fékes változata de az 33k nekem annyit nem ért meg kényelmi szempontból!
-
Argos
őstag
-
ati012
őstag
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Gézengúz
üzenetére
Hát majd 2 méter vagyok, meg vagy 90kiló, meg kondizok is egy ideje szóval emiatt lehet.

többieknek köszönöm, gyönyőrű hal volt, éppen belefért a mertőbe, nem a bojlis volt kint. hát merítőfejjel volt 9,08kg. De lehet azért nem látszik óriásnak mert messziről fotózták. :/ De egy pin-pong labda befért volna a szájába.

Ez a Komádi Tó HE horgásztvava.

Talán igy jobban kiadja a méretét:
-
FireFox1996
addikt
-
dragonfx
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
na az szép fogás lett volna.
de csak azon pecázok.
nem mindne bányató ugyanaz.
pl: kalászi vagy a joker olyna bemész 5 métert és kb 50cm a víz utána zuhan....
a dunakeszi se hirtelen mélyülős.
azért ez a 2öt lépsz 3 méter max kimart bányatónál lehet.alámosottnál.ahol a víz kiszedte.
jo ok értettem volt akadály.ennyi. -
dragonfx
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
akkor amur volt? ezek szerint 20 környékén mozgott valahol...
ja bement a nádasba?
igen ilyen fárasztást láttam én is verték a nádast....ha nem írtad egyből ez ugrott volna be mér nem mentél be a nádas elé gondolom ott fél méternél nem volt több a víz....régen dunakeszin én már fogtam így meg halat..bementem, de érted ott látsz 5m.ig..meg csak homok tisztán, nyár volt..na mega hal is töredéke volt ennek...
14es amurt fogtál? az gracca nekem fele ekkora a legnagyobb halam.én inkább mennyiségre szoktam menni.
hát a csónakot magánvízeken pláne bányatavon mindenhol tiltják...(ja jut eszembe a moby 2.re tuti kell állami jegy már tavaly is...)u.i.: hehe én már usztam pár métert bottal kezembe, berántotta és kifelé... szörnyű mert nem tudsz sehogy kalimpálni egyik kezed gyakorlatilag kiesik...még egy 2m.es bottal talán de ilyen 3.5 ilyesmi felejtős..max ha gyorsan összecsukod...
-
FireFox1996
addikt
válasz
Gézengúz
üzenetére
Elment már 1-2 (nagynak tűnt) halam, de nem tudom hogy ez miatt-e a 2 horog miatt. A szerelékemet általában úgy csináltam, hogy ha a horog beleakadt vmibe, akkor azt is kihúzom
vagy a horog kiegyenesedik, így ki tudom húzni, vagy maga az a horogág elszakadt a főzsinórról, és a másik horogág marad rajta a főzsinóron....És továbbra is használok 2 horgot fenekezeshez, mert hol mikor az alsó, mikor a felsőbe akadt bele a hal....
-
dragonfx
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
felakadt a felső a szákba vagy valahova a nádba?

vagy nem is láttad potyka volt e..?? csak nem ezerszigeten?én bedobásonként szoktam változtatni ha nincs kapás.én is 2 horoggal nyomom.
vicces de én már láttam 2 horoggal uszozást is..na az már tényleg beteg...
u.i.:én jövö héten szeretnék először peccantani kánán.valaki esetleg hasonló ötlettel?

-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Gézengúz
üzenetére
Értem, de az etetőanyagon kívül számos dolog szewrepet játszik. Szerelék, zsínórvatagság, csali, pontos etetés stb.
Erre mondhatnám én is, mikor kint voltam a helyi sport tón és 15+ pontyot fogtam a SBS Flumino etetőanyaggal míg a többiek 3-4db körlöttem. Tigrismogyoróval csaliztam. Még etetőanyagot sem kellet adjak a melettem űlőnek. Adtam egy szem átfúrt tigrismogyorót és amint bedobta rá 10 perce már fárasztott. Szóval egyáltalán nem biztos hogy az etetőaynagnak tudható be, azért nem csodaszer a fetmentX-sem, nem jobb mint a hasonló árú Top Mix vagy egyéb jobb fajta etetőanyag.
-
zolynet
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
kösz a tippet

azért az nem olyan kézenfekvő, mert mint írtam a két öregből csak igazán az egyik fogdosott .... aki a végéhez közelebb ült harmad annyi kapása sem volt
de tény a srác is mondta h a végébe kell ilyenkor menni ... elől volt a tógazda 4bottal, kapása nem volt (mondjuk nem értem miért nem jött fel, volt hely bőven) -
zolynet
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
kösz ... no akkor a beszámoló, ill előtte a száraz adatok
db kg csali mikor
1 1,5 nagy ponty kukorica tuning + csonti 9:00
2 2,5 farokba akadt, dobás után rögtön 9:20
3 2,5 nagy ponty kukorica tuning + csonti 9:26
4 3,5 bonduelle kuki + csonti 10:56
5 2,5 lebegtetett csonti 11:14
6 0,2 giliszta 12:42
7 2 nagy ponty kukorica tuning + csonti 15:12
8 4 nagy ponty kukorica tuning + csonti 16:18
etető: fagyos pontyamilyen ködbe mentünk annyira szép időnk lett, összességében nagyon megtetszett a hely (kollégámnak is), biztos hogy jövőre visszatérünk ide (többször is)
a körtefához ültünk, nem teljesen a legvégébe ... jött még egy két öreg akik a fától feljebb ültek le, ill még egy pár akik a legvégébe, utóbbiak fogtak rögtön egy tokot, 6+ kilós volt, illtetve egy 6+os pontyot de setöbbet
a két öregből leginkább az egyik remekelt, a másiknak voltak kapásai de szakadt, vagy a horog adta meg magát, ők azért egy 8-10-et megfogtak, abból is egy szép 6kg tokot (lebegtetett kuki+csontira jött):
kép1 kép2 kép3halőr srác nagyon jófej volt, sok dolgot elmondott, h merre érdemes horgászni, mivel ...
mondta h nyáron volt olyan hétvége hogy 75-80an is kint voltak
kellemes ár és élmény kombinációjából adódik 
ilyen köd fogadott minket
2,5kg
a kagylóevő
a fenevad
látszik a sok kifogás
bedobás után rögtön a farokába akadt
4kg tükrös -> med feederrel szedte ki a kolléga, gyönyörűen dolgozott a bot (18-as damil, 12-es előke)
záró képremélem jövőre sikerül fognunk itt tok halat, az lenne a szép

valószínüleg ez volt az utolsó horgászatunk idén, jó zárás volt ez ezen a szép tavon -
zolynet
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
kösz, h megírtad az info@ezerszigethorgaszto.hu még arra sem képes h kiderítse:
"Kérdésére a tógazda, Telek László szívesen válaszol személyesen a 06-30-9353260-as telefonszámon."
ez ám a vevőközpontú hozzáállás
a többit olvastam a weblapjukon, egész jól összerakták
mi is epres etetővel mentünk, én carp zoom (többet sem veszek, nagyon nem áll össze, fos), haver maros epres történetet vett ... soféle csaliarzenálunk van, 10+ féle
talán jövő pénteken megyünk ki, addig meg nézzük az időjárás előrejelzést
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy ruhás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kb olyan mindha nekem a Paksi atomerőműről kéne beszélnem. 

csak arra gondoltam hogy nekem bevált! (Hülyén fogalmaztam)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Steady74