- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
PpenoO #95132 üzenetére
gyerek koromban minden féle lisztet megvettem az ABC-ben. Nem volt még lidl/aldi. A búzadara keszegezni jó, de százalékra figyelni kell. Végülis a kenyér ha kerül bele az is búza, de azért azt könnyebben emésztik szerintem. Egy kis kekszőrlemény egy kis kendermag had szóljon
Kilopkodtam a konyhából fűszerpaprikát pudingport, vaniliáscukrot meg sót is
-
galervin93
addikt
válasz
PpenoO #95132 üzenetére
Én maximum adalékként használnám, egészen pontosan ragasztóként. Valszeg jó alternatíva PV1 helyett.
Mekkora a szemcsemérete? Esetleg érdemes lehetne pirítani.Egy kis keszegezés volt a mai menü. Jöttek szépen, de két érdekes momentum is volt. Az egyik, hogy le kellett menni 3 soros kosárig, mert bár 4-esel kezdtem, de érezhetően sok volt. A másik pedig a horog méret - 16-os szúnyogos horog ment 2 szem csontival. Ha már növeltem a horgot vagy 3 pinkit tettem fel, ritkult a kapás. A bandanagy is 2 szem pinkire csábult el.
Ezt meg csak úgy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest