- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Legalább már mehet háttérzajnak, évekkel ezelőtt megbolondultam, mikor az Energofish reklám (Én így érzékeltem) nekiállt üvölteni. Szerintem mást is zavart, mert visszavettek, már nem zavaró.
Amúgy én is egyre kevesebbet nézem, inkább youtube videókat nézek.
Már éppen azon gondolkodtam, veszek egy akció kamerát, haladok a korral, aztán feltolok idén én is egy-két pecás videót a jutyubra. Észt osztani én is tudnék, ha a pecához nem is értek.... -
galervin93
addikt
Ez igazából nézőpont kérdése, pontosabban a fogni kívánt halé. Pontyra egészen biztosan hatékonyabb (mondhatni "kifinombultabb") a method, egyszerűen a ponty táplálkozási szokásai miatt. Ugyanígy a keszegfélék megfogására meg alkalmasabb a hosszú előke.
Szóval az ominózus kijelentés méretes csúsztatás(ok) meg szándékos ferdítés önös érdek (=reklám) miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest