- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #43013 üzenetére
Itt most nem azon van a hangsúly, hogy 5 évente fizetettnek ki 2k-t, hanem az elvi része a lényeg, hogy ezt valójában indokolatlanul teszik meg(persze biztos jól meg tudnák magyarázni ez miért is van). Ha mindenre csak legyintünk és hagyjuk úgy ahogy van egyre többet szednek el tőlünk, és ez most nem csak a horgászatra igaz hanem bármely más területre is
Amúgy ettől függetlenül az egyszerűsítésnek én is a híve vagyok.
-
mano660
tag
válasz
Kelvin #43013 üzenetére
Tapasztalat szerint, ennek sem mi átlag horgászok leszünk a haszonélvezői: 100 milliárdos üzlet
-
hermanyi
addikt
válasz
Kelvin #43013 üzenetére
" papírlapú fogási napló
fennmaradása várható"Olvastam és ez miatt tartom faszságnak és pénzlehúzásnak az egészet . Fizethetsz ezért is pluszba 5 évente .
Teljesen felesleges mert a horgász igazolványodba szépen elfért minden ,területivel fogásival egyetemben .
A számítógépes nyilvántartás meg eddig is működött sok helyen .
A ládába meg pont faszán befér a mostani .
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP szerverek áron alul
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest