- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
himpike
aktív tag
Csak az Apple logo hiányzik róla hogy még feleslegesebb dolognak érezhessem.
-
icp1970
senior tag
Szerintem az ötlet nem rosz.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
A legolcsóbb módszer (hisz még fizet is érte az áldozat) az ujj és tenyérlenyomatok begyüjtésére.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #18 üzenetére
Majd kiderül, hogy milyen lesz, de addig is legalább valakik próbálkoznak újítással.
-
macilaci78
nagyúr
-
copass
veterán
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
vidi alapján egy képet kérnek, amit "analizál" a coftver!
egy képből, nem állapítod meg azt hogy melyik forma lesz neked a jó...
sok képből talán, de ahhoz kell valami amire ráfogsz.
[link] -
Egon
nagyúr
Halott ötlet, több szempontból is. Túl nagy bálnahát íve van az egérnek, ránézésre még a Perf MX-nél is magasabbnak tűnik, így kényelmetlen lehet (szubjektíve legalábbis ezek az egerek már nyomják a tenyerem közepét).
Látom, a hittérítés még mindig megy; hiába, aki egyszer fórumnáci volt, az az is marad, ha van kontextus, ha nincs...
-
nyunyu
félisten
Kailh GM 8.0 kapcsolók
Én konkrétan agyfaszt kapok a kattanásától, csak még mindig lusta voltam kicserélni a Ninjutsoban őket, pedig már 4 hónapja megjött helyettük a Cherry DG2 Black, vagy akad még Omron D2F-01F is itthon.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem, konkrét kezekhez formált darabokat gyártanának, amiknek minden egyes példánya eltér.
Oh, a megboldogult MX700. Emlékszem is, mikor legalább 5 percet gépre kötve töltött, mielőtt sebtiben kitéptem az adóját az USB portból a legelső Quake 3-ban megejtett, fix 90 fokos fordulás után. Régi szép idők.
Utána egy ismerősöm áradozott róla, hogy milyen király. A tappancsok helyére felragasztott LEUKOPLASZTTAL (ó, igen, új teflon az nuku, miután leölte, ami rajta volt), egy SZÉNNÉkopott SteelPad S&S-en. True story.
-
copass
veterán
fotó alapján fogás? fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Én se, mert implantálást akartam írni, ahogy koxx is mondja (bár elvileg beleférne).
Thx, javítva. -
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Implantálás jobban hangzik.
Maga az ötlet nekem tetszik, mivel lapát kezem van így elég nehéz megfelelő méretű egeret találni. -
fatpingvin
addikt
nem vagyok 100%-ig meggyőzve hogy az "implementál" szót megfelelően használtad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest