- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
himpike
aktív tag
Csak az Apple logo hiányzik róla hogy még feleslegesebb dolognak érezhessem.
-
icp1970
senior tag
Szerintem az ötlet nem rosz.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
A legolcsóbb módszer (hisz még fizet is érte az áldozat) az ujj és tenyérlenyomatok begyüjtésére.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #18 üzenetére
Majd kiderül, hogy milyen lesz, de addig is legalább valakik próbálkoznak újítással.
-
macilaci78
nagyúr
-
copass
veterán
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
vidi alapján egy képet kérnek, amit "analizál" a coftver!
egy képből, nem állapítod meg azt hogy melyik forma lesz neked a jó...
sok képből talán, de ahhoz kell valami amire ráfogsz.
[link] -
Egon
nagyúr
Halott ötlet, több szempontból is. Túl nagy bálnahát íve van az egérnek, ránézésre még a Perf MX-nél is magasabbnak tűnik, így kényelmetlen lehet (szubjektíve legalábbis ezek az egerek már nyomják a tenyerem közepét).
Látom, a hittérítés még mindig megy; hiába, aki egyszer fórumnáci volt, az az is marad, ha van kontextus, ha nincs...
-
nyunyu
félisten
Kailh GM 8.0 kapcsolók
Én konkrétan agyfaszt kapok a kattanásától, csak még mindig lusta voltam kicserélni a Ninjutsoban őket, pedig már 4 hónapja megjött helyettük a Cherry DG2 Black, vagy akad még Omron D2F-01F is itthon.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem, konkrét kezekhez formált darabokat gyártanának, amiknek minden egyes példánya eltér.
Oh, a megboldogult MX700. Emlékszem is, mikor legalább 5 percet gépre kötve töltött, mielőtt sebtiben kitéptem az adóját az USB portból a legelső Quake 3-ban megejtett, fix 90 fokos fordulás után. Régi szép idők.
Utána egy ismerősöm áradozott róla, hogy milyen király. A tappancsok helyére felragasztott LEUKOPLASZTTAL (ó, igen, új teflon az nuku, miután leölte, ami rajta volt), egy SZÉNNÉkopott SteelPad S&S-en. True story.
-
copass
veterán
fotó alapján fogás? fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Én se, mert implantálást akartam írni, ahogy koxx is mondja (bár elvileg beleférne).
Thx, javítva. -
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Implantálás jobban hangzik.
Maga az ötlet nekem tetszik, mivel lapát kezem van így elég nehéz megfelelő méretű egeret találni. -
fatpingvin
addikt
nem vagyok 100%-ig meggyőzve hogy az "implementál" szót megfelelően használtad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest