- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Batman2
őstag
Hi
Már nincsen rá szükségem, zárható a topic !
Üdv.: -
Batman2
őstag
Hi
Az a helyzet, hogy nekem is ilyen kategóriás van, ennél mindenképpen gyorsabb kellene! A PI-en egyáltalán azért gondolkodtam, mert abba még használhatom a mostaniból az EDO RAMokat, egyébként meg már azt is szereznem kellene. De a PII, bár talán inkább már PIII meg azért lenne jó, mert van egy Celeron 633-as procim, akkor azt tudnám benne hajtani, az meg már sokkal gyorsabb.
Azért kösz a reakciát.
mhif
senior tag
[link]
Ez jó lenne? De sajna bp -
Lapi
csendes tag
UP!
Körülnézek, mi van elfekvőben. PI biztos van, PII lap AT tápcsati, ATX hátlap.
Remélem jól emlékszem! De Debrecen elég messze van Győrtől.
Üdv. -
Batman2
őstag
Senki?
Vagy risztó volt a szövegem?
Batman2
őstag
Hi
Jó, valóigaz, hogy jobban megnézve a Hardver piacban van a többi hasonló hozzászólás, azért épp itt nyitottam, mivel épp ezt böngésztem és itt is van minden témában hírdetés.
De ha erre jár egy moderátor, akkor át rakhatná, mert tényleg jobb helye lenne a többi hasonló között !!!
Előre is köszi.
Üdv.:
[Szerkesztve] -
Batman2
őstag
Hi mindenkinek!
Keresek HIBÁTLAN PI-es alaplapot procival, vagy szintén HIBÁTLAN PII-PIII alaplapot proci nélkül, esetleg SD RAMmal, de olyat, amelyiknek van régi AT csatlakozója is nem csak ATX.
Elsősorban debreceniek jelentkezését várom, mindenképpen tesztelném a lapot, másképp pénzt nem adok érte, persze mástól is szívesen veszem, ha megoldható a próba.
Szorri a bizalmatlanságért, de van már nehány rossz tapasztalatom!
Tisztelet a kivételeknek!
Értesítést főképpen mélben várok!
Üdv.:
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged