Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Megnéztem, de nem az volt
Ez nem ilyen módon épült be, hanem csak egy kis dátumként, ami nem lógott ki méretileg a kockából, vagyis akkora volt, mint pl. a Norton ikon. Rákattintva pedig nem az órát, és egy ilyen naptárt hozott fel, hanem egy pici kártyanaptár szerű valamit, aminél egy napra rákattintva egy pici jegyzet jelent meg, és időt, valamint riasztást lehetett beállítani. Tényleg a PH!-n volt róla szó, és úgy töltöttem le, és nagyon megszerettem.
Esetleg Parci, vagy egy régi házigazda sem emlékszik arra a topikra?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest