- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Espla
aktív tag
Nekem offline-ra lenne szükségem
-
fradi81
veterán
A fórumnyitó talán erre gondolt, talán nem. Most kipróbálom ezt mert nekem is kell egy naptár progi.
-
Zsöpapa
tag
Most olvastam, hogy a program, amit keresel magyar fejlesztésű. Amit én adtam meg, az nem magyar. Szóval lehet, hogy te mégsem erre a progira gondoltál.
Ettől függetlenül bátran ajánlhatom, hiszen pontosan ugyanúgy működik, mint a te régi naptárprogramod.
-
Zsöpapa
tag
Szia!
Én PONTOSAN tudom, melyik programról beszélsz. A neve Date Manager. Ingyenesen letöltheted a www.date-manager.com oldalról. Remélem ezzel szereztem neked egy jó napot. -
bitmad
aktív tag
-
TexT-BoY
addikt
Lehet OFF
nekem egy olyan progi kellene amibe beleiro pl egy Ülést és akkor majd szol 1nappal a cucc elött meg ilyesmi
szal olyan mint a telefonokba van csak XP-re kéne... gondolom van ilyen...
de mi az aminek a leg egyszerübb a felülete?
JA ÉS MAGYAR KELl
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
UP
Még mindig keresem
UP -
klepto
addikt
Megnéztem, de nem az volt
Ez nem ilyen módon épült be, hanem csak egy kis dátumként, ami nem lógott ki méretileg a kockából, vagyis akkora volt, mint pl. a Norton ikon. Rákattintva pedig nem az órát, és egy ilyen naptárt hozott fel, hanem egy pici kártyanaptár szerű valamit, aminél egy napra rákattintva egy pici jegyzet jelent meg, és időt, valamint riasztást lehetett beállítani. Tényleg a PH!-n volt róla szó, és úgy töltöttem le, és nagyon megszerettem.
Esetleg Parci, vagy egy régi házigazda sem emlékszik arra a topikra? -
klepto
addikt
Csütörtökön, a Q97-el. Először nulláztam a teljes lemezt, majd töröltem. A Win pedig megcsinálta a partícionálást, és az NTFS formázást a vinyón, és utána telepűlt az xp-t. Elsőre nem működött, úgyhogy ME boot floppyval csináltam egy újabb formázást, majd a teljes vinyóra kiterjedő aktív dos partíciót, és utána egy fat32 táblát, és ezután telepítettem ismét az xp-t. Úgyhogy nem hiszem, hogy bármi is maradt volna a vinyón
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
a formatot mikor csináltad?
mert ha senki se tudja a progi nevét esetleg magad is megpróbálhatod meg keresni a winyódon..
vannak kifejezettem jó programok amikkel vissza lehet hozni olyan file töredékeket is, hogy csak lesek.. és ha sikerül vmi részletet elöcsalogatnod a progiról, akkor talán megtudhatod a progi nevét..
szerintem ez egyszerübb..
amargo -
amargo
addikt
http://www.iif.hu/~lak13164/home/szamtech.htm
http://www.iif.hu/~lak13164/home/programok.htm
rebol a progi neve
esetleg erre gondoltál?
amargo
Habár ez nem tudja mind azt amit montál..
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Egy kis topikfelhozás...
-
klepto
addikt
Nem Angol, hanem Magyar fejlesztésű, és Magyar nyelvű progi volt amit keresek, és ez kifejezetten a taskbar-ba épűl be.
-
McJames
senior tag
ATnotes
http://atnotes.fr.st -
klepto
addikt
Még régen itt a PH!-n volt szó, egy ha jól tudom valamelyik fórumtárs álltal írt naptár programról, ami a tálca menübe épül be, és az értesítési területen látcik egy kis napi dátumot mutató ikon formályában. Naptár, és határidőnapló egyben, a napokhoz riasztást lehet rendelni, hogy aznap mikor, milyen programom van. Ez megvolt nekem, és imádtam, de most csináltam egy format c:-ot, és elfelejtettem lementeni, pontosabban nem tudtam a szoftver nevét, és így nem találtam meg a letöltött dokumentumaim között. Akinek megvan, vagy emlékszik még rá, kérem segítsen, honnan tölthetném le. Egyébként ez a progi magyar nyelvű volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Revolut
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest