- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Hasaggymeg #330610 üzenetére
Igen, mondjuk a sok kicsi sokra mehet (többórás aszfaltos, alacsony nyomás, hardtail, kiállás).
Ahogy mondod, merevfarú enyhe terepen az kb gravel.
Kislányomat ha kísérem (mi kettesbe ettől technikásabb helyeken megyünk, minimál aszfalttal) akkor is azzal megyek - erre nem vagyok hajlandó a montit elővenni: [mtb mini edzés] (videó közepén, kék kulacs fluo sárga kendővel vagyok, nagy övtáskával mert kislányom kabátját cipeltem tök feleslegesen) De egyáltalán nem is hiányzik a monti a mérve 46os 2/2,2baros Thunderok mellett ilyen murvás meg földutakon.
Amúgy a foxos Spark esetén élem a Twinlockot, és ezzel a kb 2/8/12cm felosztással (bizonyos mértékig állítható), de sose* használtam a montit aszfalton. Miután montim lett, kb egy év múlva vettem egy boltbajáróst aszfaltra, ami azután a fitnessz vonalon van párhuzamosan a hegyikecske mellett.
Asszony és bringa budget: Nem nagyon szól a cuccokért, látja hogy sokat törpölök hogy ne költsek túlzottan. Max olyankor kezd csúnyábban nézi, amikor 1-2 bringával több van otthon, mint kellene (amíg újgazdira várnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged