Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

válasz Hasaggymeg #330610 üzenetére

Igen, mondjuk a sok kicsi sokra mehet (többórás aszfaltos, alacsony nyomás, hardtail, kiállás).

Ahogy mondod, merevfarú enyhe terepen az kb gravel.
    Kislányomat ha kísérem (mi kettesbe ettől technikásabb helyeken megyünk, minimál aszfalttal) akkor is azzal megyek - erre nem vagyok hajlandó a montit elővenni: [mtb mini edzés] (videó közepén, kék kulacs fluo sárga kendővel vagyok, nagy övtáskával mert kislányom kabátját cipeltem tök feleslegesen :D) De egyáltalán nem is hiányzik a monti a mérve 46os 2/2,2baros Thunderok mellett ilyen murvás meg földutakon.

Amúgy a foxos Spark esetén élem a Twinlockot, és ezzel a kb 2/8/12cm felosztással (bizonyos mértékig állítható), de sose* használtam a montit aszfalton. Miután montim lett, kb egy év múlva vettem egy boltbajáróst aszfaltra, ami azután a fitnessz vonalon van párhuzamosan a hegyikecske mellett.

Asszony és bringa budget: Nem nagyon szól a cuccokért, látja hogy sokat törpölök hogy ne költsek túlzottan. Max olyankor kezd csúnyábban nézi, amikor 1-2 bringával több van otthon, mint kellene (amíg újgazdira várnak). :D

Új hozzászólás Aktív témák