- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Peet210
őstag
válasz
Chosen #30145 üzenetére
Hosszabb távra célszerű táskát vinni, ha nincs lehetőség útközben frissíteni. Én most szombaton is 2x0.7 kulacs vízzel, 2.5l palack víz, 2l izotóniás ital. Ezenfelül van még nálam 6 banán és 6 müzliszelet is. Ebből egy keveset én is magamra locsolok. Főleg az ilyen melegben, 38 fok árnyék nélkül egy 180 körüli távon ennyi kell. Inkább magammal viszem a nagy táskát visszafele úgy is szépen kiürül.
Tehát ahogy többen is írták víz, izotóniás ital is ha van+banán és müzli szelet.Egyébként iszonyat szép sávosan barnultam
, mint egy jómunkásember. Sokan meg is mosolyogják.
-
ludsimon
veterán
válasz
Chosen #30145 üzenetére
Meleg ellen:
Sisak + minimum 30-as faktorszámú naptej.
Ja, és óránként minimum 1 liter víz!
Többet Mi sem csinálunk.
Szerk.: Ja de, lehetőleg gyorsan megyünk, hogy ne érezzük annyira.
Meg ha nagyon fel vagy hevülve érdemes beönteni a nyakadba egy kis vizet a kulacsból. Jobban fogod tőle érezni magadat.Csabi94:
Nem igazán értem a kirohanásod. Nem volt semmi lekezelő benne amit írtam.
-
csabi94
őstag
válasz
Chosen #30145 üzenetére
Hát ha nagy meleg van, akkor a kulacsomból néha szánok a hátamra illetve a fejemre egy kis vizet. Mást szerintem nagyon nem tudsz csinálni, annyi, hogy jól teszed ha nem állsz meg, mert olyankor kezd teljesen leizzadni az ember.
Amúgy én 2 hete tekertem nagy melegben, és azt vettem észre, hogy csak az első 5-10 km szar, utána jobban megy, hozzászokik a szervezet.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest