Hirdetés

Aktív témák

• N.GÁBOR

aktív tag

válasz Ariadne #8625 üzenetére

Mikor még a Kellyseket nézegettem, akkor én is egy Exquisite-re pályáztam (aztán később egy Axisra), de a fent már leírt okok miatt végül egy Merida és egy Scott lett.

Nem akarom védeni a boltot, de rendkívül segítőkészek voltak (akkor is mikor gondunk volt egy túrán és Hozzájuk mentünk stb), így végülis nem kérdőjeleztem meg amit mondtak. Csak ajánlani tudom Őket. Aztán az is lehet, hogy már én memorizáltam rosszul valamit. (Nah, asszem mégis védem :) )

Egyébként igazad lehet, sanszos, hogy mindenki Távol-Keleten gyártat. Az is igaz, hogy a Kellysen kívül több gyártó modellje is csak a festésben tér el. Viszont van ellenpélda is, hisz mikor Kedvesemmel nézegettük 2009-óta és végül a megvásárolt 2010-es Scott Merida páros egészen más vázformát kapott.

Lehet, hogy igazad van és a kellékek tényleg többet számítanak, bár azért talán mégis van abban valami, hogy a váz az alap. Lehet, hogy butaság ez az okfejtés, de ha nem számítana annyira a váz, akkor pl a világversenyeken is oly mindegy lenne, hogy melyik márkánál vagy, hisz a kellékek úgyis a shimano vagy sram elit cuccai. Így ami eltérő az a váz és a bringás személye.Így a váz az a pont, ahol a gyártók megmutathatják, hogy mások mint a többiek. Nah, de lehet, hogy nem így van ám, ez csak saját vélemény.

Amúgy grat a bringádhoz, az Exquisite után sokáig csorgott a nyálam, szinte mindig nagyon szép festést kap.

Aktív témák