Hirdetés
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok!
PH forumát szoktam olvasni néha, és nagyon tetszik az a féle összetartás ismeretlenül is ami itt van, és most hogy rátaláltam a kerékpáros részre így megosztanám veletek az alábbit és ezzel egyben egy nagy kéréssel (kérdéssel) fordulnék hozzátok:
Van egy 2008-as Magellan hydra kerékpárom amit szeretek, imádok 2 év alatt 5 ezer km-t raktam bele (nekem speciel ez soknak számít hobbikerékpárosként és csak szezonban használom). Mikor megvettem akkor már kezdett rajzolódni hogy bizony itt egy két dolgot cserélni kell majd, leginkább a kerékre és az agyra jött ez be mert rettentően silány a gyári, felnit centirozni is kellett pedig elvileg duplafalú, de a bike+ nem is vártam nagy csodát.
Már tavaly elterveztem de úgy tűnik idén lesz rá keretem hogy jelentősen feltúrbozzam a gépet. Felmerülhet a kérdés hogy miért nem veszek vadi újat, nos vehetnék mert a felújítás ára kb annyi lesz mint egy új kerékpár viszont én a saját igényeim szerint szeretném alakítani mig a gyári amit megveszek nem olyan lenne. Elkezdtem már kinézni az alkatrészeket, és ez ügyben szeretnék tanácsokat kérni, előszőr a kereket illetően pl: ipari csapágyazás jobb az agyon, vagy a kónuszos? Rodi Excalibur 10' XC kerekeket néztem ki ezek gyári agyakkal vannak én mondjuk jobb örültem volna shimano agynak, de egyenlőre hajlok a komplett kerék mellett, de felmerült bennem a kerék összerakása is (megveszem a felnit, az agyat a küllőket és összefűzetni). Másik nagy kérdésem majd az lenne hogy a kinézett alkatrészek mennyire kompatibilisek egymással, értem ez alatt a fogaskoszorú, a hajtókar, a lánc fogszámát meg ilyesmit. Ilyenekkel eddig nem foglalkoztam szerelésben jó vagyok, de lánc vagy fogaskoszorú cserélnél odavittem a szerelőhöz ő kicserélte és ennyi. Szervizbe azért nem szeretném "összerakatni" mert túlságosan lehúznának plusz kapnám a "neked ez felesleges" és egyéb kommenteket. Egy erős, de elegáns letisztult formájú csodálatos szépséget szeretnék mostani köntösében csak újabb, finomabb alkatrészekkel. Tudnátok ebben segíteni?(bocsánat ha kicsit hosszú lett)
Aktív témák
- BONTATLAN - M4 MAX 14" MacBook Pro 14C CPU / 32C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar
- Asztali Számitógép/Intel Core i7-11700/AMD RX 6600-XT/
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest