- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Neil Watts #3707 üzenetére
Hogy kicsit konkretizáljam, itt egy lehetséges megoldás a hatszáz másik közül:
[link]
Menj az ASDASDASD és a BLABLABLA feliratok fölé az egérrel, hogy lásd a változást.
Klikk a Renderre, ha látni akarod nagyobban is!Ezentúl tényleg rengeteg megoldás létezik még.
====
(#3708) Mela Kehes :
Mondd el, hogy nézzen ki a táblázatod konkrétan, másold be az eddigi kódodat, ami nem működik, és megpróbálunk segíteni a végleges kódban! -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Neil Watts #3698 üzenetére
Nem biztos, hogy pontosan értem, mire gondolsz, de a CSS sprite-os trükkel lehet tologatni egy háttérképet.
Pl. itt van egy olyan példa, ahol egyetlen háttérkép van: [link], mégis külön ikonokként látszik, mert el van tologatva a háttérkép CSS-sel (leírás, CSS), de más oldalakon is bőven írnak erről, ez most csak Google alapján az első példa volt, ami a kezembe akadt.
A tiédnél is lehetne hasonló módon trükközni. Egész pontosan nem bogoztam ki, mit szeretnél, de lehet, hogy elég sima CSS-es megoldás is, de elképzelhető, hogy kell hozzá JavaScript, attól függ, mi a konkrét igény."A map-es/képtérképes cucc nem jó mert ott csak linket lehet vele behozatni."
Mi az, hogy csak "linket lehet vele behozatni"?"A rollover image meg megint nem jó mert az mindíg egy teljes képet cserél, nekem meg csak részletek kellenek, pedig azzal kéne megcsinálni igazából szerintem."
Nem lenne rossz tudni, mit értesz "rollover image" alatt. Ha a fantáziámra bízod, elég sok mindenre lehet asszociálni róla, de remélem megérted, hogy helyetted nincs kedvem törni a fejem rajta, hogy melyikre is célozhattál. -
DeltaPower
addikt
válasz
Szét kell vágni a képet és a megfelelő részeket rollover-el megcsinálni.
-
válasz
up..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged