- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Ja, félreértettem, vagy inkább túlságosan megragadtam a saját verziómnál, és azt próbáltam javítgatni. Mindegy, köszönöm, mostmár kiváló, marad a 2 php, mert nem akarok nagyon hosszú fájlokat(már így is 700 sor körül van az, amelyik küld, és azt már nem könnyű átlátnom), a 2.-ik php-ba is tettem egy formot, amely már tartalmazza szükség esetén a megfelelő értékeket.
-
Alukard
senior tag
A baj a text editorokkal az az, hogy ha kikerül az xml fájl a kezeim közül nem biztos, hogy megfelelően lesz módosítva a késöbbiekben. Ezért kéne vmi felület amivel nem lehet rosszul beleírni az xml fájlba. Ha már semmiképpen sem lehet kikerül szerver oldali programozást akkor mit javasolsz? ASP? php? ...?
-
bobace
addikt
Középen van de a ''top''-on. Nekem ugy kellene hogy az oldal közepén lenne. In the middle
A div positionokba a dreamweaverben nincs ilyen, csak absolute, relative, inherit, meg ilyesmi. Ha megirom hogy absolut middle azt nem szereti.
Jó akkor flashes kérdéseimmmel megyek máshová -
bobace
addikt
Nem volt szájbarágós, legalább megértettem a müködését. Lenne még valami: a #középre div deklarációt valahogy nem lehetne kiegészíteni egy centerrel vagy valami olyannal ahol midig az oldal közepén van? A positionokba ilyet nem lehet megadni nálam
Ja és esetleg tudsz még adni egy html kódot arra hogy a beszúrt flash animáció mindig az ablak méretéhez igazodjon?
THX -
tkazmer
addikt
Ez vmi olyan problémának tűnt, ugyanis eszembe sem jutottak a form image-k(régen csináltam már html-t, csak most kezdtem el újra, h php-zok), és emiatt egy sima img vel próbálkoztam, de mivel olyanok, hogy ''onlclick=post(src)'' és hasonlók, meg h az egész img taget egy hivatkozásba tettem...stb.nem jöttek be,.. emiatt már abban sem voltam biztos, hogy lehet ilyet csinálni. Most, h tudom,h lehet, most ezzel szenvedek, vmi miatt egyelőre nem megy, de még nem kérdezek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest