- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
válasz
kamikaze boci #21 üzenetére
átméretezhető oldalakat sokszor tényleg könnyebb táblázatokkal összerakni, de nem megoldhatatlan css-sel sem. De konkrétan a myvip oldalánál szerintem nem került volna sok időbe.
Igazából azt nem szeretem ha egy oldal forrását megnézve több tíz kilobyte-nyi <tr>, <td> és <font> látszódik
A képek alt tag-éről: szerintem hasznos. Eleve a dizájnelemeknek szánt képeket css-sel, háttérképként illik megoldani, img-vel csak azokat amik a tartalom részét képezik. És ebben az esetben illik odafigyelni arra ha valaki nem láthatja a képeket mert vak, vagy szöveges böngészőt használ. -
cucka
addikt
válasz
kamikaze boci #28 üzenetére
nekem már sikerült valid html-t írnom és nem nevezném magam profinak. nem nagy művészet, inkább csak fölösleges az egész, pl. hogy szabvány szerint minden képnek kell legyen alt értéke. (igen, tudom mire való az alt érték, ennek ellenére szerintem fölösleges minden képnél beállítani).
(#29) paramparya - és itt hol van szó arról, hogy valid kell legyen az oldal? valami elkerülte a figyelmemet?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged