- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Hege1234 #5041 üzenetére
Ha jól értettem, nagyon röviden a cél a bal oldali fix oldalsáv megjelenítése volt, most nem volt időm túl sokat foglalkozni vele, de gyorsan bepötyörésztem pár sort, "left_sidebar" azonosítóval találod meg a megfelelő elemet a HTML- és a CSS-kódban. Amúgy itt JS Binen a JavaScript-részbe betettél HTML-kódot is, az nem jó, oda csak JS-kód mehet.
Direkt ilyen ronda kék hátteret adtam a sidebarnak, hogy lásd, hol van:
de így még totál el van tolódva az egész, van mit rajta javítani bőven, a megoldás sem túl szép, de a lényeg gondolom látszik.
Szerk.: a kód szerkesztése a jobb fölső sarokban lévő "Edit in JS Bin"-re kattintva érhető el.
-
Hege1234
addikt
válasz
Hege1234 #5041 üzenetére
a bal oldali sidebart
szeretném úgy csinálni hogyHTML ALAPOK - ELEMEK, CÍMKÉK, ATTRIBÚTUMOK
AMIT MINDEN HTML DOKUMENTUMNAK TARTALMAZNIA KELL
IKON TÁRSÍTÁSA A HONLAPHOZ
.
.
.
.ha rákattintok az egyikre akkor autómatikusan odaugorjon az oldalon és közbe kövesse is a sidebar
ez megoldható ? -
DS39
nagyúr
válasz
Hege1234 #4921 üzenetére
ja hát ez a legprofibb megoldás rá, kérdés érdemes-e vele ennyit vesződni, van-e igény rá. (sokan akarnák-e mobilról felkeresni az oldalt)
webszolgáltatói statot (ha van) érdemes lenne megnézni hogy mennyien látogatták meg eddig az oldalt mobileszközről.a zászló tőlem maradhat osztrák (marketing szempontból), csak egy észrevétel volt, mivel osztrák nyelv nincsen, csak német
-
DS39
nagyúr
válasz
Hege1234 #4916 üzenetére
pár észrevétel:
- [link] ez nem néz ki túl jól
- én a német oldalhoz német zászlót tennék.
- mobil-os nézethez javaslom csinálj egy külön css-t és javascript-tel ellenőrizd hogy a felhasználó, milyen böngészővel/felbontáson/os-sel nézi, ennek függvényében lehetne betölteni az alapot vagy a mobilra optimalizált css-t. -
DNReNTi
őstag
válasz
Hege1234 #4831 üzenetére
A css fájlban.
Pl. az első (masszázs) dobozra a .content_3 osztály szabályai vonatkoznak.
Ha ott megadod hogy 255px helyett 300px legyen akkor annyi lesz, vagy bármi mást amit arra akarsz vonatkoztatni, ott tudsz módosítani.Bár a méret pont ilyen ömlesztett módon van megadva minden doboza...
Lehet jobban jársz és könnyebben boldogulsz ha nem ezen az oldalon toldasz foldasz először hanem lépésben próbálod megérteni mi hogy és miért úgy működik. Az oldalon amit korábban linkeltem erre van lehetőséged.
-
spammer
veterán
válasz
Hege1234 #4826 üzenetére
CSS-ben lehet állítani mindenfélét.
Pl. a listát tudod feljebb tolni a dobozon belül:
margin-top: -10px;
Dobozok esetében pedig display:inline-block; -ot lenne érdemes használni, ha egymás mellett vannak, majd margin, padding és text-align dolgokkal lehet szépen rendezgetni. Ráférne egy rendbe rakás
szerk:
A dobozok divek, állítani lehet a méretüket: width, height
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged