- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #5059 üzenetére
köszi. így már érthetőbb a dolog, bár az említett hibák közül 5-ből 3 esetében (a nem áthúzottak közül) a webarchive verzióban is már javítva/helyesen szerepeltek a dolgok. ha meg azután történik javítás hogy lefülelték a hibát, az csak jó, mert egyre kevesebb a hiba, a (feltételezhetően nem szándékos) félrevezetés az oldalon.
de abban egyetérthetünk hogy van más hely is ahonnan lehetne tájékozódni, főleg ha az ember mélyebben akarja beleásni magát a webfejlesztésbe.
-
DS39
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #5055 üzenetére
írj már 2-3 konkrét téves kódot a w3schools-ról. mert eddig a fools oldal sem terjed ki, konkrét példát én nem látok.
egyébként én is sokszor néztem már onnan kódot, és mind jó volt, szóval kiindulási alapnak megfelel.
-
DS39
nagyúr
válasz
Hege1234 #4921 üzenetére
ja hát ez a legprofibb megoldás rá, kérdés érdemes-e vele ennyit vesződni, van-e igény rá. (sokan akarnák-e mobilról felkeresni az oldalt)
webszolgáltatói statot (ha van) érdemes lenne megnézni hogy mennyien látogatták meg eddig az oldalt mobileszközről.a zászló tőlem maradhat osztrák (marketing szempontból), csak egy észrevétel volt, mivel osztrák nyelv nincsen, csak német
-
DS39
nagyúr
válasz
Hege1234 #4916 üzenetére
pár észrevétel:
- [link] ez nem néz ki túl jól
- én a német oldalhoz német zászlót tennék.
- mobil-os nézethez javaslom csinálj egy külön css-t és javascript-tel ellenőrizd hogy a felhasználó, milyen böngészővel/felbontáson/os-sel nézi, ennek függvényében lehetne betölteni az alapot vagy a mobilra optimalizált css-t. -
DS39
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest