- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #461 üzenetére
Igaz inkább jobb a békesség.
-
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #457 üzenetére
Eggyet értek.
Én nem tenném.....
De ha neked megéri...... -
Dredd bíró
tag
továbbiakat a saját topikjába plííz.
Spyware terminator kinek van?
Sztem tök brutál. Teccik naon. -
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #443 üzenetére
Nem voltak.
Amúgy az Agnitum is csak egyszer kérdez.
Ti meg azon gondolkodhattok el hogy az Agnitum kicsit előrébb van a megbízhatósági listákon
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
grabber ez nagyon érdeles mert csak meg kell neki egszer mondani hogy hozzon létre szabályt ff-hez és többet nem kérdez csak ha kell. v-mit ecseszté.
''
Sajnos már letöröltem Mert felmentem a netre és pár perc múlva kiírta,hogy támadás ért ami módósítani akarta ethernet kártyát.Majd nem müködött a net.Ugy hogy maradtam a ZA-nál.
'
Te normális vagy?
Szerinted miért jelez támadást?!! Biztos nem jókedvébe.
De ha neked annyí eszed van hog inkább zone-t hasznász ami észre se vette a támadást hát gratu....
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
AstraCDX nem akarok roszmájú lenni de legalább ilyenkor megtanulja az ember hogy nem telepítget minden hülyeséget,.
Chili7 szerrintem is jó
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #405 üzenetére
múltkor még nem vótá ilyen okos.
-
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #396 üzenetére
Nem másra specializálódott szvsz más az adatbázisa vírusírtóknak se ugyan az.
De nem tudom figyelteed e hogy azt írtam NEM ÁRT EGYSZERRE TÖBB KÉM ÍRTÓT IS TARTANI A GÉPEN. Amúgy a kémírtóimmal csak keresek nem megy az állandó védelem.
Elar a spy sweeper az elsők között van állítóllag megbízhatóság ügyileg szal bízhacc benne. (nekem is csak azértt nincs mert nem lehet ''megszerelni'' pénzt meg nem adok érte.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #393 üzenetére
Sztem ad-aware nem egy nagy pályás teszteken se szerepel az elsők között de azért mondjuk másodlagos védelmi állásnak jó. (és a sweeper-el ellentétbe teljesen legálisan ingyen használható)
''amúgy te realtime hagyod az ss-t, vagy időnként lefuttatod.'' nem értem mi az a realtime és mi az az ss? ha a spysweeper az akkor nekem nincs is olyanom.
Spyyware terminator meg ad-aware meg az Agnitum keresője van. No meg a nod.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #391 üzenetére
Szerintem azért csak hagyd fönn több fórumon is azt hangoztatjákn a szakik hogy több spy kereső is lehet gépen nem ütik ki egymást mint pölö a vírusírtók.
Megjegyzem abban a hsz-ben nem az ilyenre gondoltam mint te aki amit keres azt magára meg arra költi amire akarja (gondolom) mert így persze semmi extraság megvenni néha egy 10.000-es cd-t max nem mész kéthétig moziba. De viszont egy gyerekes családnál meg itt ott azér meggondolja az ember hogy kiad e olyanra amit ingye is megoldhat.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #387 üzenetére
Nekem szót?
Amúgy az emberek töbségének az a filozofiája hogy amiért nem muszály fizetni azért nem is fog. Ilyen pölö a külömböző szoftverek feltörése. Voálá ingyen van.
Amúgy sztem rengeteg családba van jobb helye a pénznek mint a szoftver boltba mondjuk.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
BlacKSouL #381 üzenetére
BlacKSouL Ezen a listán a megbízhatatlan termékek között van a terminátor. (nem tok angolul szal nem tuttam elolvasni mi van oda írva csak a nevét láttam) Az ilyen listákkal elvileg nem nagyon kell foglalkozni ugye? [link] Spy Sweepert -t ''megszerelni se lehet'' sajnos.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
Dredd bíró #372 üzenetére
éS INGYENES
-
Dredd bíró
tag
válasz
fen-e-vad #360 üzenetére
fen-e-vad inkább kérdezd a szakértőket.
Én n em az vagyok. Bár mostanába én is felméztem pár xxx oldalra de a védelmi eszközeim szerint (nod32 . agnitum, spyware terminator, AD-aware) nem történt semmi (tiszta a gép). [ szakik ha a felsorolt védelmi rendszer azt mondja hogy tiszta a gép bízhatok bennük?] Én ezért kérdeztem a kedves szakértő urakat hogy valóban igaz e hogyha az ember ésszel csinálja akkor nem jön be semmi.
ui: sztem próbáld ki a noddal. Nekem is volt mikor lefertőzték az avastot.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
-
Dredd bíró
tag
ragazzo nálam, nem megy a folyamatos védelem és kézzel szoktam frissíteni.
BlacKSouL minden nap megnézetem vele kézzel.
Megnéztem az adatbázisát és elég sok trojait ismer(!?)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest