Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy óra, két rendszer
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dredd bíró
tag
válasz
fen-e-vad
üzenetére
fen-e-vad inkább kérdezd a szakértőket.
Én n em az vagyok. Bár mostanába én is felméztem pár xxx oldalra de a védelmi eszközeim szerint (nod32 . agnitum, spyware terminator, AD-aware) nem történt semmi (tiszta a gép). [ szakik ha a felsorolt védelmi rendszer azt mondja hogy tiszta a gép bízhatok bennük?] Én ezért kérdeztem a kedves szakértő urakat hogy valóban igaz e hogyha az ember ésszel csinálja akkor nem jön be semmi.
ui: sztem próbáld ki a noddal. Nekem is volt mikor lefertőzték az avastot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én n em az vagyok. Bár mostanába én is felméztem pár xxx oldalra de a védelmi eszközeim szerint (nod32 . agnitum, spyware terminator, AD-aware) nem történt semmi (tiszta a gép). [ szakik ha a felsorolt védelmi rendszer azt mondja hogy tiszta a gép bízhatok bennük?] Én ezért kérdeztem a kedves szakértő urakat hogy valóban igaz e hogyha az ember ésszel csinálja akkor nem jön be semmi.