Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fen-e-vad
csendes tag
válasz
Dredd bíró
üzenetére
viszont nem értem hogy a fenébe lehet az hogy csökkentett módban eléri a procim a 100% ot és leállnak a progik

-
fen-e-vad
csendes tag
válasz
Dredd bíró
üzenetére
egyébként xXx oldalról jött és elég fullos nak tünt eddig a védelmem...dehát ezekszerint mégsem...de a lényeg hogy jön egyfolytában a támadás , vagyis fogja abejövö fileket az avast csak a procim nem birja...szóval mit tegyek szted?..megoldás lenne egy másik virusirtót feltennem? hátha megfertözte az avastot?
-
fen-e-vad
csendes tag
válasz
Dredd bíró
üzenetére
Dredd bíró !
csökkentett módban is futtattam az avast ot és elakad pár perc alatt mert a proci 100% on van...viszont érdekes hogy ha kémprogi eltávolitokat használok azokis továbbra is elakadnak...más program viszont fut és nem lesz a cpu ból 100%
-
Goose-T
veterán
válasz
Dredd bíró
üzenetére
Tudom, nem engem kérdeztél, de azért válaszolok.
Nem csak én használtam a gépemet, az volt a probléma, online póker és szexoldalak mentek. Most már megtisztítottam a masinát, nem volt nagy kihívás. HijackThis + safe mode és vége is a mókának.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem csak én használtam a gépemet, az volt a probléma, online póker és szexoldalak mentek. Most már megtisztítottam a masinát, nem volt nagy kihívás. HijackThis + safe mode és vége is a mókának.