- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
Huh, köszönöm hogy még utána is jártál kicsit. Én is gúgliztam, de ezeket a témákat nem találtam meg. Nekem főleg annyival elintézték hogy töltsek le új win32.sys fájlt és hasonlókat, majd másoljam be. Tehát elég puritán megoldásokat láttam.
Hétköznap sajnos mindig csak késő este érek haza, de hétvégén nekiesek és referálok mi a helyzet.
Még egyszer nagyon köszönömAz erősítőt rá lehet kötni analóg módon is a gépre, de akkor nem kapom meg ugye a teljes digitális 5.1-es hanganyagot ha filmezek. Külön is be lehetne kábelezni persze, de akkor egy csomó kábelt kell venni és azt még elvezetni.. Szóval jobb megoldásnak tűnt a HDMI. És 1 évig ment is.. Remélem tényleg csak Windows rendszerhiba, mert azt némi idő befektetéssel lehet orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest