- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #771 üzenetére
Nos.
A progit már megtaláltam, a Google segített.de azt a debugging pack-ot reklamálja. Megpróbáltam én letölteni/telepíteni de azt írja, hogy nem támogatja procimat.
Cpu: 31C, valami1: 25C, valami2: 28C, és azt írja, hogy valami3 78C. Mondjuk én csak 2 sensort látok biosban. A harmadik lehet a videókártya, de mi a negyedik. És 78 fok?Van másik tápom, próbáltam de nem segített.
Terhelni nem tulzottan terhelem, ha csak a netezés...
Egy egész napon át futott a prime95(gondolom ismered, a procit számoltatja [link]), a video card stability test ([link], ezalatt futott a checkdisk az összes partíción. Memtest86+ ([link]) is futott vagy fél napot. Ezalatt semmi gond nem akadt, majd leültem netezni és püff.
Olyan, mint ha környezetváltáskor gajdulna meg. Pl. meg van nyitva a sajátgép, eszembe jut, hogy zenét szeretnék halgatni. Rákattintok a WMP-re és husss...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Yettel topik
- Horgász topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest