- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #771 üzenetére
Nos.
A progit már megtaláltam, a Google segített.de azt a debugging pack-ot reklamálja. Megpróbáltam én letölteni/telepíteni de azt írja, hogy nem támogatja procimat.
Cpu: 31C, valami1: 25C, valami2: 28C, és azt írja, hogy valami3 78C. Mondjuk én csak 2 sensort látok biosban. A harmadik lehet a videókártya, de mi a negyedik. És 78 fok?Van másik tápom, próbáltam de nem segített.
Terhelni nem tulzottan terhelem, ha csak a netezés...
Egy egész napon át futott a prime95(gondolom ismered, a procit számoltatja [link]), a video card stability test ([link], ezalatt futott a checkdisk az összes partíción. Memtest86+ ([link]) is futott vagy fél napot. Ezalatt semmi gond nem akadt, majd leültem netezni és püff.
Olyan, mint ha környezetváltáskor gajdulna meg. Pl. meg van nyitva a sajátgép, eszembe jut, hogy zenét szeretnék halgatni. Rákattintok a WMP-re és husss...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3177, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest