- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
mercy88
csendes tag
Sziasztok!
Kékhalál egyáltalán mitől lehetséges? Már harmadszor jött be, folyton lefagy, olyat is csinált már, hogy bekapcsoltam, és csak nagy fekete képernyő jelent meg, és nem töltötte be az XP-t. Pár hete nem fértem hozzá a sajátgéphez, ez azóta már abbamaradt, de néha még hibaészlelés miatt nehézkes a sajátgépen való "nézelődés"... A lemeztöredezettségmentesítő nem indul el, a torrent sűrűn befagyasztja, a netem is megérzéseim miatt a géptől lassú... És volt már példa, hogy tűnt el egy-két dolog a winyóról.
Csak azért kérdezek ennyit, mert abszolút nem értek a gépekhez.Köszi, ha válaszoltok, bár tudom, attól még nem oldódik meg a probléma, de jólenne tudni, vagy sejteni mi lehet a bibi.
Mégegyszer köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest