Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2898 üzenetére
Ma került hozzám ez a gép, azt mondják egy nap akár 4x is kékhalált kap mindegy hogy filmet néznek, neteznek, vagy mit csinálnak épp. Ehhez képest csak 2db minidump bejegyzés van!? Egyelőre megnéztem a vinyót hdsentinellel 100/100, az eseménynaplóban semmilyen érdemleges hiba nincs, AVG IS 2013 van a gépen előzményekben semmi, mbam gyorskeresés semmi. Most megy nálam már több órája, 45percig ment rajta egy youtube videó 720p felbontásban flash hardveres gyorsítás bekapcsolva, aida stabilitásteszt is ment egy ideig eddig (cpu, fpu, cache, system memory, gpu kipipálva) és nem fagyott meg. Hőmérsékletek nem tűnnek vészesnek, bár mondjuk most épp 22 fokos szobában van, az integrált intel vga hőfokát meg írja ki semmi.
Viszont egy olyan hibát vettem észre, hogy helyenként csíkozódnak a szövegek és ez a képernyőmentésen is rajta van. Először ccleanerben láttam, aztán a hwinfoban:
Akkor ez mi lehet? Videómemória ugyebár nincs, gpu lenne rossz, de a videólejátszás nem zavarja máskor meg netezésnél is fagy? Most elindítottam a memtest-et, mutat e valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest