- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2974 üzenetére
Vettem routert, wifin is ment egy youtube videó 2 óráig, nagy fájlokat másoltam rá wifin keresztül, szintén semmi lefagyás. Vissza adtam a gazdájának, eltelt 1 hét azóta nem jött elő újra nála se. Ja igen AVG IS 2013at frissítettem neki 2014re, talán abba volt valami bug ami nála jelentkezett nem tudom. Majd meglátjuk lesz e még ilyen.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2970 üzenetére
2 pass lement, nem járatom tovább. Nincs frissebb vga driver, ez van rajta [link] Date: 01/23/2010 Version: 14.37.4.5218 Kikapcsoltam az anizotropikus szűrést, a csíkozódás megmaradt. Ez csak időnként jön elő és aztán megjavul ha átváltok egy másik programra majd vissza. A böngészőben nem találkoztam vele csak a ccleaner és hwinfoban.
Fagyást viszont sehogy nem sikerült reprodukálnom még. -
neko18
senior tag
válasz
Visormail #2968 üzenetére
Videókari driver lehet szerintem. Esetleg kellhet neki egy driver frissítés vagy megnézni a beállításokat (élsimitíás... ilyesmi mert ez nem csak játékoknál van hanem pl Ati CCC-n belül is.) Ha másnál fagyogat akkor arra az lehet a tippem hogy nincs-e megterhelve az áramkör, védettek-e a konnektorok vagy ilyesmi, jobb nem jut hirtelen eszembe
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2898 üzenetére
Ma került hozzám ez a gép, azt mondják egy nap akár 4x is kékhalált kap mindegy hogy filmet néznek, neteznek, vagy mit csinálnak épp. Ehhez képest csak 2db minidump bejegyzés van!? Egyelőre megnéztem a vinyót hdsentinellel 100/100, az eseménynaplóban semmilyen érdemleges hiba nincs, AVG IS 2013 van a gépen előzményekben semmi, mbam gyorskeresés semmi. Most megy nálam már több órája, 45percig ment rajta egy youtube videó 720p felbontásban flash hardveres gyorsítás bekapcsolva, aida stabilitásteszt is ment egy ideig eddig (cpu, fpu, cache, system memory, gpu kipipálva) és nem fagyott meg. Hőmérsékletek nem tűnnek vészesnek, bár mondjuk most épp 22 fokos szobában van, az integrált intel vga hőfokát meg írja ki semmi.
Viszont egy olyan hibát vettem észre, hogy helyenként csíkozódnak a szövegek és ez a képernyőmentésen is rajta van. Először ccleanerben láttam, aztán a hwinfoban:
Akkor ez mi lehet? Videómemória ugyebár nincs, gpu lenne rossz, de a videólejátszás nem zavarja máskor meg netezésnél is fagy? Most elindítottam a memtest-et, mutat e valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fogyjunk le!
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged