- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2974 üzenetére
Vettem routert, wifin is ment egy youtube videó 2 óráig, nagy fájlokat másoltam rá wifin keresztül, szintén semmi lefagyás. Vissza adtam a gazdájának, eltelt 1 hét azóta nem jött elő újra nála se. Ja igen AVG IS 2013at frissítettem neki 2014re, talán abba volt valami bug ami nála jelentkezett nem tudom. Majd meglátjuk lesz e még ilyen.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2970 üzenetére
2 pass lement, nem járatom tovább. Nincs frissebb vga driver, ez van rajta [link] Date: 01/23/2010 Version: 14.37.4.5218 Kikapcsoltam az anizotropikus szűrést, a csíkozódás megmaradt. Ez csak időnként jön elő és aztán megjavul ha átváltok egy másik programra majd vissza. A böngészőben nem találkoztam vele csak a ccleaner és hwinfoban.
Fagyást viszont sehogy nem sikerült reprodukálnom még. -
neko18
senior tag
válasz
Visormail #2968 üzenetére
Videókari driver lehet szerintem. Esetleg kellhet neki egy driver frissítés vagy megnézni a beállításokat (élsimitíás... ilyesmi mert ez nem csak játékoknál van hanem pl Ati CCC-n belül is.) Ha másnál fagyogat akkor arra az lehet a tippem hogy nincs-e megterhelve az áramkör, védettek-e a konnektorok vagy ilyesmi, jobb nem jut hirtelen eszembe
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2898 üzenetére
Ma került hozzám ez a gép, azt mondják egy nap akár 4x is kékhalált kap mindegy hogy filmet néznek, neteznek, vagy mit csinálnak épp. Ehhez képest csak 2db minidump bejegyzés van!? Egyelőre megnéztem a vinyót hdsentinellel 100/100, az eseménynaplóban semmilyen érdemleges hiba nincs, AVG IS 2013 van a gépen előzményekben semmi, mbam gyorskeresés semmi. Most megy nálam már több órája, 45percig ment rajta egy youtube videó 720p felbontásban flash hardveres gyorsítás bekapcsolva, aida stabilitásteszt is ment egy ideig eddig (cpu, fpu, cache, system memory, gpu kipipálva) és nem fagyott meg. Hőmérsékletek nem tűnnek vészesnek, bár mondjuk most épp 22 fokos szobában van, az integrált intel vga hőfokát meg írja ki semmi.
Viszont egy olyan hibát vettem észre, hogy helyenként csíkozódnak a szövegek és ez a képernyőmentésen is rajta van. Először ccleanerben láttam, aztán a hwinfoban:
Akkor ez mi lehet? Videómemória ugyebár nincs, gpu lenne rossz, de a videólejátszás nem zavarja máskor meg netezésnél is fagy? Most elindítottam a memtest-et, mutat e valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest