- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2974 üzenetére
Vettem routert, wifin is ment egy youtube videó 2 óráig, nagy fájlokat másoltam rá wifin keresztül, szintén semmi lefagyás. Vissza adtam a gazdájának, eltelt 1 hét azóta nem jött elő újra nála se. Ja igen AVG IS 2013at frissítettem neki 2014re, talán abba volt valami bug ami nála jelentkezett nem tudom. Majd meglátjuk lesz e még ilyen.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2970 üzenetére
2 pass lement, nem járatom tovább. Nincs frissebb vga driver, ez van rajta [link] Date: 01/23/2010 Version: 14.37.4.5218 Kikapcsoltam az anizotropikus szűrést, a csíkozódás megmaradt. Ez csak időnként jön elő és aztán megjavul ha átváltok egy másik programra majd vissza. A böngészőben nem találkoztam vele csak a ccleaner és hwinfoban.
Fagyást viszont sehogy nem sikerült reprodukálnom még. -
neko18
senior tag
válasz
Visormail #2968 üzenetére
Videókari driver lehet szerintem. Esetleg kellhet neki egy driver frissítés vagy megnézni a beállításokat (élsimitíás... ilyesmi mert ez nem csak játékoknál van hanem pl Ati CCC-n belül is.) Ha másnál fagyogat akkor arra az lehet a tippem hogy nincs-e megterhelve az áramkör, védettek-e a konnektorok vagy ilyesmi, jobb nem jut hirtelen eszembe
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2898 üzenetére
Ma került hozzám ez a gép, azt mondják egy nap akár 4x is kékhalált kap mindegy hogy filmet néznek, neteznek, vagy mit csinálnak épp. Ehhez képest csak 2db minidump bejegyzés van!? Egyelőre megnéztem a vinyót hdsentinellel 100/100, az eseménynaplóban semmilyen érdemleges hiba nincs, AVG IS 2013 van a gépen előzményekben semmi, mbam gyorskeresés semmi. Most megy nálam már több órája, 45percig ment rajta egy youtube videó 720p felbontásban flash hardveres gyorsítás bekapcsolva, aida stabilitásteszt is ment egy ideig eddig (cpu, fpu, cache, system memory, gpu kipipálva) és nem fagyott meg. Hőmérsékletek nem tűnnek vészesnek, bár mondjuk most épp 22 fokos szobában van, az integrált intel vga hőfokát meg írja ki semmi.
Viszont egy olyan hibát vettem észre, hogy helyenként csíkozódnak a szövegek és ez a képernyőmentésen is rajta van. Először ccleanerben láttam, aztán a hwinfoban:
Akkor ez mi lehet? Videómemória ugyebár nincs, gpu lenne rossz, de a videólejátszás nem zavarja máskor meg netezésnél is fagy? Most elindítottam a memtest-et, mutat e valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest