- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
grovani
csendes tag
Hello! egy kis segítséget kérnék! múlthéten egy msn frissítés után kék halált kaptam. Mondom jó, tuti bezavart valami a frissítéskor. Újra raktam csak a rendszert. ( 2 partícióm van). oké, használom kb 1 óra újabb kék halál. Fogtam így már immáron leformázva egész vinyót újra particionálva, újraraktam megint. Ez jó is volt kb 2 órán keresztül, amikor megint bejött a kedvenc kék üzenetem. Ekkor arra gyanakodtam, hogy nem a legjobb a win7 telepítőm . Szereztem másikat win7 X64 utimate -t. és megint előjött a jelenség. Próbáltam utánaolvasgatni, futtattam memória tesztet azt írta minden oké. Futtattam vinyo tesztet( hd sentinel) azt írta h 100% minden.
a gépem paraméterei: acer 5732zg laptop
intel T4500 2.3ghz 800mhz
ati hd545v 512mb videokari
320 gb vinyo
3gb ramrendszerint, valami 0x000000019 illetve 0x00000020 hibát ír csak nem tudom végig elolvasni mert újraindul. Elöre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Nyaralás topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest