Új hozzászólás Aktív témák
-
grovani
csendes tag
Hello! egy kis segítséget kérnék! múlthéten egy msn frissítés után kék halált kaptam. Mondom jó, tuti bezavart valami a frissítéskor. Újra raktam csak a rendszert. ( 2 partícióm van). oké, használom kb 1 óra újabb kék halál. Fogtam így már immáron leformázva egész vinyót újra particionálva, újraraktam megint. Ez jó is volt kb 2 órán keresztül, amikor megint bejött a kedvenc kék üzenetem. Ekkor arra gyanakodtam, hogy nem a legjobb a win7 telepítőm . Szereztem másikat win7 X64 utimate -t. és megint előjött a jelenség. Próbáltam utánaolvasgatni, futtattam memória tesztet azt írta minden oké. Futtattam vinyo tesztet( hd sentinel) azt írta h 100% minden.
a gépem paraméterei: acer 5732zg laptop
intel T4500 2.3ghz 800mhz
ati hd545v 512mb videokari
320 gb vinyo
3gb ramrendszerint, valami 0x000000019 illetve 0x00000020 hibát ír csak nem tudom végig elolvasni mert újraindul. Elöre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest