- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
grovani
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1966 üzenetére
szia! ha minden igaz sikerült a frissítés, remélem megoldódik
köszönöm a segítséged!
-
grovani
csendes tag
Egy kicsit lehetne konkrétabban hogy melyik drivert kell cserélnem? Ennyire nem vágom
köszi
-
grovani
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1962 üzenetére
-
grovani
csendes tag
Hello! egy kis segítséget kérnék! múlthéten egy msn frissítés után kék halált kaptam. Mondom jó, tuti bezavart valami a frissítéskor. Újra raktam csak a rendszert. ( 2 partícióm van). oké, használom kb 1 óra újabb kék halál. Fogtam így már immáron leformázva egész vinyót újra particionálva, újraraktam megint. Ez jó is volt kb 2 órán keresztül, amikor megint bejött a kedvenc kék üzenetem. Ekkor arra gyanakodtam, hogy nem a legjobb a win7 telepítőm . Szereztem másikat win7 X64 utimate -t. és megint előjött a jelenség. Próbáltam utánaolvasgatni, futtattam memória tesztet azt írta minden oké. Futtattam vinyo tesztet( hd sentinel) azt írta h 100% minden.
a gépem paraméterei: acer 5732zg laptop
intel T4500 2.3ghz 800mhz
ati hd545v 512mb videokari
320 gb vinyo
3gb ramrendszerint, valami 0x000000019 illetve 0x00000020 hibát ír csak nem tudom végig elolvasni mert újraindul. Elöre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest