- Milyen okostelefont vegyek?
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
george11 #37585 üzenetére
hátte beteg vagy... todmit? ha hátulról elkapod kapsz teli üveg finlandiát tőlem azt a második kört már élvezni is fogod ezek szerint
de am ha a fejét meg a kóbászt eltakarítod érezhetően jobb az összkép csak kicsit fotosopp szagú nemhiszem h ilyen monyuk hasa az lóg
-
Olcsi
senior tag
válasz
george11 #37553 üzenetére
Ajánlom mindenkinek az akkupunktúrás kezelést.
Párom anyukája ezzel is foglalkozik, 2-3hetente 1-1 tű a fül megfelelő pontjába, és megvan a megoldás. Ebben az évben úgy vágtam neki, hogy nem szedek gyógyszert, nem akartam függővé tenni a szervezetemet tőle, mert annál rosszabb lett volna. Nem is szedtem, nincs is szükségem rá, bevált ez az tűs dolog. -
Kloss
őstag
válasz
george11 #37546 üzenetére
Én is így voltam vele, mondjuk injekciót nem próbáltam meg nem is akarok.
Próbáld ki a Flavin 7+ készítményt. Eddig bevált. Ilyenkorra már totál szarul szoktam érezni magam, most meg semmi. Ha kint vagyok hosszabb ideig, akkor van tüsszögés, de minimális. Nem olcsó, de úgy néz ki ez használ.3.
-
Haart
addikt
válasz
george11 #37512 üzenetére
Ne hülyéskedjünk má emberek HA MOTOR akkor !!!
Ezt itten e! -
-
faragojof
őstag
válasz
george11 #37385 üzenetére
Ugyanannak a háznak kellene maradnia, ezért nem szedtem szét az asztalra. De most már látom hogy nem úszom meg.
Több tápom nincs cserélgetni
Ekrisztián: Memo csere is volt, Transcend/800/1066, Kingmax/800/1066. DDR3 Kingmax/1333. Minddel ugyanaz.
De te azért örülnél ennek az análintruderes dolognak, látom az arcodon...
Vikcsi: Hát egy 720W-os táptól azért kapjon már elég feszkót, vagy főgyújtom a ...szomba az egészet
. Az intruderes dolgot meg nepártoljad jóóóó??!
-
faragojof
őstag
válasz
george11 #37127 üzenetére
És ez, ahol kárpittisztítást is csinálnak, ez hol van? Bő hönapja a kutyám nagyon beteg volt, és vasárnap du. kerestem állatorvost vagy 4 órán keresztül. Szegény alá hiába raktam pokrócot meg ilyeneket, eléggé összegányolta a hátsó ülést. Úgyhogy kéne neki egy nagytakarítás.
-
aXXon
őstag
válasz
george11 #37071 üzenetére
Igen. Mindenhol Corsát írnak, bár elsőre nekem G Astrának tűnt és csak sokadik nézegetésre kezdtem látni benne a Corsát. Pláne, hogy láttam már C Corsa Pick-Up-ot és hát hogyis mondjam, nem egészen így nézett ki
Szerk: nem tudom mi bajod vele, beszarnék, ha lenne egy ilyenem, én lennék a legvagányabb az Opel Klubban
-
ekrisztian
őstag
válasz
george11 #36667 üzenetére
Hagyadmána kamionosokat
..persze van köztük buzi..román azért mert semilyen szabályt nem ismer még otthon se..a török azért mert azt hiszi otthon van
A szlovák azért mert magyar vagy..a magyar azért mert, azért csak 3m magasan ül oszt akkor erőcsávó mán.
már az oviban kezdhetnék tanítani a jó népet,azért mert én kamionnal vagyok még nem látok mindent..ezt a biciklis buziknak üzenem..főleg annak a gyökérnek akinek mindennap hetényből megy a virslisgumis csepeljével, és nem bír a kerékpárúton menni..engem nem érdekel hogy latexfaxom ruhába nyomja akkor is kerékpáros..hol van ilyenkor a rendőr..ja hogy szar neked a kerékpárút!?, vegyél bazze MTb kot nem 3kg-os 300k-s sportgépet..oszt majd tudsz közlekedni!
Ez vonatkozik a gyalogokosokra is ám,én, ha át akarok menni a zebrán akkor megyek és gyorsan eltakarodok róla, oszt nem ott b..szatom meg az anyám rajta..moderálva..
még mit is akartam
ja annak idején a PAV 2 korlátozva azért kaptam meg, mert agresszív vagyok(vigyázzá mit szólsz be),még jó, hogy azóta meg van, és már nem is kell abban a formában mint kellett volna.De a köcsög 70éves pcihoturkász szerint én alkalmatlan vagyok,remélem azóta már munkanélküli,de mondjuk azt is én fizetem neki,akkor inkább dolgozzon!várjá mán ezt offba teszem..
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #36667 üzenetére
Sztem.... nem kell hogy külföldi legyen, de még csak az se teherautóval közlekedjen...
Utóbbi 2-3 hétben 7000 km-en felül közlekedtem az országban, láttam 1-2 cifra dolgot...
Én aztmondom, a legveszélyesebb még mindig a kezdő/rutin nélküli/figyelmetlen vezető... (lehet öreg vagy fiatal, kan vagy nőstény)
Őket követi a HVCS (helyi vagány csávó az 1,2-esel) aki minden helyzetben a határon autózik és megmutatja neked h mit hogy kell...
És utánuk jönnek a többiek....
-
vikcsi
senior tag
válasz
george11 #36620 üzenetére
De lehet ahogy megheggesztették több vas került bele
Chaser: volt suzukink és nem volt vele semmi gáz, teljesen megbízható olcsó és alig fogyasztott... nem összetörni vesszük az autót, meg én nem is napi 100km-ekre használnám, így csökkenne is a kockázatHa munkaeszközöm lenne, akkor biztosan nem ilyet vennék, hanem olyat ami azért masszívabb
-
-
bartucc
addikt
válasz
george11 #36607 üzenetére
Sztem 16 lenne az értelmes határvonal, max 18. Egy kocsit nem a kora határozza meg, hanem az állapota. Nekünk is a kasznin egy darab rozsdafolt nincs(a felületi rozsdán kívül), maga a kaszni jó állapotban van(másik dolog hogy a lada úgy törik mint a sz@r, ügyesnek kell lenni vele
), motor is rendben. Akinek tellik 1 millás kocsira, az tud sztem újabbat is venni, bár ha már megvan akkor szívás.
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #36601 üzenetére
12 év felett valóban évente kell majd vinni...
"Ami az eljárás költségeit illeti, Lovas szerint összességében maximum 1-2 ezer forintos költségcsökkenés várható, bár mivel régóta nem emelték a vizsgadíjakat, elképzelhető hogy ezt a különbözetet is lenyeli a rendszer."
12 év feletti autóknál lehet, de 12 év alatt meg jóval többet megspórolsz.
A sok szar méhtelep szökevény meg ezentúl is oda fog járni, ahol eddig is áttolták a vizsgán(mindegy milyen szar volt), és eztán is át fogják.
Még, de pár éven belül jön h a gép csinál mindent... examinert is át lehet verni persze, de sztem kevésbé kockáztatják meg mint most...
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest