- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dav333
újonc
válasz
whitemetal33 #397 üzenetére
Hát kicsit nevetséges, de még a végén lehet újra elérhetők lesznek. Kicsiny remény, de talán mégsem számtotta be őket teljesen a NAV vagy tudták rendezni a tartozást. Vagy kiderül a végén hogy nem a kamu a költözés
-
whitemetal33
tag
válasz
whitemetal33 #397 üzenetére
Közben bocsi, látom megint változott kicsit a honlapjuk. Megint az van kiírva mint néhány napja.
-
Tikakukac
titán
válasz
whitemetal33 #322 üzenetére
Legyen így és legyen igaza
-
Tikakukac
titán
válasz
whitemetal33 #319 üzenetére
Ismerős tudja vagy gondolja azt amit mond? Azért az egy nagy vízválasztó, hogy ő amúgy belterjes és ott dolgozik vagy nyomozó vagy épp banki csalási és egyéb tengelyen él vagy csak úgy gondolja, hogy majd ez így lesz ha így és úgy csináljátok. Csak azért, mert amiről én tudok az mind perre kellett menjen
-
phanzetomox
őstag
válasz
whitemetal33 #319 üzenetére
Én is ezt fogom tenni, lévén, hogy amíg nincs teljesítve a szerződés addig a pénz jogilag az enyém és az államnak semmi köze hozzá.
-
Szabi8814
friss újonc
válasz
whitemetal33 #222 üzenetére
hát velem még sose volt ilyen szóval nem tudom mi legyen de kösz a választ
-
válasz
whitemetal33 #222 üzenetére
Már egyszer írtam ide azzal kapcsolatban, hogy ha a céggel szemben a NAV hatósági eljárást folytat, ahhoz egyelőre a rendőrségnek semmi köze. Ezért egyelőre szerintem, teljesen felesleges ebben a szakaszban feljelentésekkel bombázni a rendőrséget.
Nem lenne meglepő, ha a rendőrség, 30 nap után, egy nyomozást megtagadó, vagy megszüntető határozattal zárná le a feljelentést.
Ha viszont, a NAV-os eljárás során, valóban olyan bizonyítékok is felmerülnek, amik már a BTK. hatálya alá tartoznak, akkor NAV úgyis hivatalból átadja azt a részét a rendőrségnek, ügyészségnek, akkor lehet majd esetleg értelme a feljelentésnek, de erről majd szerintem lesz tájékoztató akkor, ha valóban ez bekövetkezik. -
Szabi8814
friss újonc
válasz
whitemetal33 #218 üzenetére
én szerdán (28.) rendeltem, ma irtam email-t hogy mi van. még semmi, a jővőhétre nem jön a csomag (akkorra biztosan megkéne jönni) vagy nem utalnak vissza akkor szerintem bank-rendőrség én mást nem tudok elképzelni.
-
Dav333
újonc
válasz
whitemetal33 #218 üzenetére
Röviden tömören eddig senki semmit nem tud biztosra, de nagy eséllyel a NAV megfogta őket valami miatt. A pénzt ha kártyával fizettél akkor jó eséllyel vissza tudod kérni a bankom keresztül, ha máshogy fizettél akkor egyszer érdemes írni nekik hogy törlőd a rendelést és kéred vissza a pénzed csak hogy legyen valami írott formában és türelmesen vársz amíg lejár a 10 nap és utána feljelentést tehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- E-roller topik
- Subaru topik
- Kerékpársportok
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest