- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
looser
addikt
Szia! Nálam az égett ízt az okozta, hogy a folyamat közepén kifolyt némi kávé, ami az akkorra már forró eszközben szépen odaégett és amikor lefolyt a kávé, elkeveredett a végeredményben. Ezen az oldalon találtam megoldást, de őszintén szólva nem mertem alkalmazni (étkezési szilinkonzsírral megkenni a szelepet), mivel aggaszt kicsit :-) De évek óta nem vettem elő a Brikkát, majd valamikor teszek vele egy próbát.
Más. Ha valaki nagycsaládra főz kávét, az Aldi sajátmárkás 2,4 Kg-os kávéjából láttam tegnap 2025.08 lejáratút, szóval meglepően friss.
-
Nimda
addikt
Az én tapasztalatom:
Teljesen, de lazán kell megtölteni a kosarat. A bolti darált kávé szemcsemérete általában megfelelő egy kotyogósba (más kérdés, hogy nem friss). A főzőlap úgy legyen beállítva, hogy max. 2 percen belül meginduljon, a 3 perc szvsz sok, ott már megéghet a kávé. A hideg víz alap, baromság az előmelegített víz. A vízmennyiség is számít, én inkább (a jelölés alá egy picivel) kevesebbet töltenék bele, mint többet (hamarabb lefő és testesebb is lesz). A két személyes főző pedig, gyakorlatilag egy személyes mennyiséget főz.Egyébként ez az új brikka vagy a régi típus? A szelep "kihúzásának" sem látom értelmét, pont a lényege vész el. Mondjuk "cremát" bolti előredarált kávéval nehezen fogsz kapni, ha ez fontos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest