- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
cziczas
csendes tag
válasz
humphries #13837 üzenetére
Új vagy használt olcsó vagy drága… mint mindenbe, itt is a pénztárca szab határt. Egy 10e ft - os peca bottal is azt a halat tudod kifogni mint az 1 millióssal, ettől függetlenül van értelme upgradelni, és hát valljuk be a kávézás is egyfajta hobbi, legalábbis ebben a fórumban úgy tekintenek, tekintünk rá.
Graef cm 702 - től felfele gondolkozz elektromos örlőkbe, df54, 64, avxcg301, eureka, sage örlők, ezek mind-mind vehetők, de ha igazán jót akarsz és elfér akkor mazzer super jolly.
a kávégépnél kérdés hogy mennyire számit a tej, a funkciók, a design stb stb. Az alaphoz az kell hogy a megfelelő 9 bar nyomás meglegyen, lehetőleg nyomásfokozó kar nélkül (vagy legyen kiszerelhető). Saeco poemia (és különböző gyártók különböző nevei ), de persze jó a sage, a gaggia örök, vagy éppen mehetsz egy jó avx- el is, delonghi dedicaval. Érdemes a használt piacon is szétnézni.
szerintem egy tipikus kezdőszett egy delonghi dedica, meg egy 100e ft körüli örlő, ezzel tudsz lépni felfele is, de ha annyira nem adja ki akkor se dobtál ki egy halom pénzt.aztán tetudod, érdemes élőben is megnézni őket! Sokat segít( főleg a méret és a design miatt)
-
konzumpro
lelkes újonc
válasz
Nem recseg-ropog és ha el tudod engedni a PID hőfok állítás kényszert akkor tökéletes. Ha nem, akkor jó alternatíva és kis helyigényű az őrlővel egybeépített Barista Pro, amiben jól van beállítva az OPV és állítható a PID hőfok is 5 fokozatban. Soha nem szoktam babrálni. (Lehet hogy kéne?
)
-
kmarci25
veterán
válasz
Hasonló cipőben jártam én is. Én azt csináltam, hogy vettem egy Sage Bambino plus-t és egy kéziőrlőt, de nem Hario-t, hanem a Kingrinder K6-ot. (Aztán később lett egy Timemore sculptor, de ez már más tészta.) Szóval igen, a Sage középkategória, de én szeretem, az enyém nem recseg-ropog, néha viszem magammal, úgyhogy kifejezetten jó, hogy nem egy monstrum. Persze kompromisszumos, de egy alap, közepes pörkölést el lehet rajta jól készíteni. Az agyonfermentált etióp sárgadinnye ízét nem ezzel fogod kihozni az biztos, de én ezzel együtt tudok élni....
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged