- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
nyalabka #8936 üzenetére
A 10-es alatt be se kapcsol a furcsa, mintha nem zárulna az áramkör. A pöcök egy biztonsági kapcsoló, a babkosár ráhelyezése zárja. Benyomhatónak kellene lennie, és az előlapon a másik gombot megnyomva pörög fel a motor. Az őrlési finomság állításával mozog az egész felső rész, de nem szabadna ennek elmásznia.
Találtam egy képet cm800 bontott felső részről, ilyesminek kéne lennie felülnézetben (10 óránál) [link] -
törölt tag
válasz
nyalabka #8931 üzenetére
szia.
Én is jártam így, hátha te is rosszul próbálod vissza tenni a felső kosarat. Levettem a kosarat a kis drótfüllel, a felsőrészt és kitisztítottam. Visszaraktam a felsőrészt és azonnal oda tekertem az állítható vonalkákig. Ekkor tettem vissza a felső fogaskereket és utána legnagyobb meglepetésemre sörétet őrölt. Enyém is majdnem új volt, megijedtem. Majd rájöttem, hogy amikor a műanyag felsőrészt visszatesszük ne tekerjem sehova azonnal helyezzem vissza a kis drótfüllel a felső részt/fogaskosarat és csak ezután tekertem a beosztásokhoz az egészet együtt. Így már jó lett és azóta is. Gondolom a műanyag felsőrészt úgy tetted vissza, hogy a kis fehér vonalka hátrafelé álljon pontosan ahova kell de valószínüleg ezt nem is lehet rosszul összetenni mivel levenni is csak így lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest