- Yettel topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha automatánál maradnál, akkor vegyél egy használt, felújított Jurát (baja nem szokott lenni, de ha igen akkor minden van hozzá, nem arany áron) . Ha előrelépnél kávéban, akkor egy POD-os gépet, drágább lesz etetni, de sokkal jobb a kávé is. Pl a LA PICCOLA SARA-t szokták ajánlani.
-
Automata gépekkel nem vagyok képben, viszont az irodában egy vadi új Tchibo-t volt szerencsém kipróbálni.
[link]
Ugyanez csak tejhabosító nélkül, ha jól emlékszem ez a típus az automata gépes topikban is ajánlott (volt amikor néztem).Eddig valami Krups gép volt bent, sosem sikerült jóízűen meginnom.. Nem tudom más bab volt-e a gépben, de rendesen meglepődtem, hogy majdnem a kellemes szót használtam rá..
Nem volt hosszú, vizes, nem úgy tűnt mint amin 15barral átömlött a víz. Persze egy jó robusztás cucc volt, szóval semmi fancy, de mindennel együtt meglepően jó volt. -
RetepNyaraB
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Formula-1
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- BestBuy topik
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest