Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát ez jó példa arra, hogy közel van, de a Kapuczinerrel szemben, aki a blendjeinek a palettáját úgy építi fel, hogy legyen 8000 Ft/kg-os kávéja, a Kávékalmár 12000 Ft-tól indul, s csak arabika van mindenben.
Előbbiben a tiszta arabika kávékből is találsz 9600 Ft-ért, s felfelé.
Másfelől az alapkérdés a pörkölés, a győriek bécsi pörkölést mondanak, a szentendreiek sötét pörkölést. Hogy ez mennyire van közel egymáshoz, azt nem tudhatom, csak az, aki rendszeres fogyasztója volt mindkettőnek. Az eddig olvasott definíciók szerint a sötét inkább az olaszra utal, a bécsi a közepesre, nem?
Nem tök ugyanazt keresem, de most nem akarok kísérletezgetni, s meglepődni az esetlegesen teljesen máson. 2 éve kipróbáltam pl. a budakalászi X-Presso Coffee pörkölőt, s bár minden tiszteletem az övék, de annyira más volt, amit ott kaptam, s nagyon távol áll az én ízlésemtől.
Az esztergomi cég legalább olvasatra konvergálónak tűnik.
A te definíciód szerint kb. egy halmazba tartoznak a győri ízek és a szentendreiek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás