- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
icm
tag
Nagy részével egyetértek. Noha a kezdő és amatőr azért nem ugyanaz a szint (most már hozzá kell tennem, hogy szerintem…).
Nem is az a baj, hogy nem mindenki van azonos szinten, a baj ott van, hogy amikor segítőkészen kezdődik a hozzászólás akkor a válasz élből az, hogy az már erős neki és kb nettó hülyeség.
Miközben egy alapfogalom vagy nevezzük megfelelő tudásnak épp hiányzik. Ehhez párosul az elutasító hozzáállás és a vége az, hogy mindenki hülye. Lehetne erre egy alternatíva, hogy hát ezt értem, köszi, de nekem ez túl sok - magában elmondhatja, hogy ezeknek aztán elmentek otthonról…Annak idején Koxx csinálta a kávét, kimérte előtte, kimérte utána, mérte a kifolyó mennyiséget. Néztem, hogy mit szenvedni ennyit… majd egy év múlva hasonló szituációban találtam magam. Akkortájt megmosolyogtató volt visszagondolva, hogy na ugye?!
-
kmarci25
veterán
Én az egészben azt nem értettem, hogy miért kellett élből lehülyézni azt, aki olyasmit csinál, ami neki már túl sok és értelmetlennek látja. Én megértem hogy van aki nem képes megnézni egy filmet, ha nem 4K és erre költ el rengeteg pénzt és tölt vele sok időt. Mi meg itt a kávéval szórakozunk hasonlóan. És akkor mi van? Nem kötelező, aki nem akarja ne csinálja. Ez inkább érdekes, hogy mennyi olyan hobbi van, amibe képesek az emberek ennyire mélyen beleásni magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest