- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
#49155328 #4635 üzenetére
Én is koffeinérzékeny voltam, aztán elmúlt. Kis adagokkal lehet kezdeni, nekem ez pl. évekig azt jelentette, hogy egy adagnyi filterkávét tejjel felöntve egész napra elosztva kortyolgattam.
Ennek már több mint 10 éve, de mégis amikor egy éve megvettük a kávégépet, túl erős volt még nekem, amit főzött, óvatosnak kellett lennem a darabszámmal
Most meg egy intenzív home office-os munkanapon... Most a második kávén vagyok túl, és még négy valószínűleg el fog fogyni a mai napon.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
#49155328 #4635 üzenetére
Korábban nem volt ilyen gondom, vérnyomásom rendben van, családban van automata gép is (Jura Impressa C5) azzal készült espresso se okozott fejfájást. Brikka előtt is 2 személyes kotyogóst használtam (noname), ha annak a kosarát teletöltöm és átburítom a Brikkába, akkor annak még a fele se telik meg.
Lavazza Crema e Gusto őrölt kávéval próbáltam, a szelep aljáig töltöttem a vizet, szép crema-ja is lett, tehát ezzel a részével nincs gondom, csak számomra túl erős kávét csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Update 09.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest