Hirdetés
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Oké. Legyen így. Engem nem zavar ha így látod. A saját tapasztalatom írtam le, ezek alapján én a "fellegekben járó posztoló" vagyok. Próbálok segíteni annak, aki kérdez, nem mondtam hogy rossz az, amit próbál, csak annyit, hogy annál van jobb és amit leírt, az alapján igyekeztem olyat javasolni, ami megoldás lehet. Sajnos a kávézás egyre drágább multaság. A drágulásról nem mi tehetünk. Az a kávé, ami 3 évvel ezelőtt 7 ezer volt, az most 11 ezer. (Ami meg 3 éve 4 ezer, az most 7 ezer.) Kinek van igaza? Mindkettőnknek. Mindenki döntse el maga, hogy mennyit szán rá, és annak megfelelően élvezze a produktumot.
-
lbence
aktív tag
Én egyszer (először és utoljára) vettem az allegro-ról, a Yankee Caffee pörkölőtől High Mountain fantázianevű 100% arabica kávét, és ugyan nem voltak nagy elvárásaim és kifejezetten az irodába szántam csak, ahol nem kifejezetten élvezeti célból fogyasztom, de szinte ihatatlan volt, azt hittem, hogy soha nem fog elfogyni. Pl. a Kapuczinernél max pár ezer Ft-al drágább mondjuk az Espresso Italiano arabica blend (11600/kg) és össze sem lehet hasonlítani a két kávét.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás