- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
tuzpenge #10659 üzenetére
pető bá' leírta a lényeget igazából.
Kis tejkiöntőben melegítem a kb két deci vizet két húzáshoz. Ott van a portafilter is az indukcijón, meg rövidebb ideig a kosár.
Én nem sietek, legyen 10-12 perc két tejes ital. De nagyban gyorsíthatja a processzt két kosár használata, akkor nem kell mosogatni. Csak megdrágíccsa.
A dupla kifolyó is jó akár, csak legyen előmelegítve, mert nagy darab fém, jelentős hőelvonással. Persze a robot lába közé kicsit macerás két csészét bevarázsolni, mérlegen pláne. Én inkább egy kiöntőből mérném szét kétfele.
Ja és ez két elég rövid szimpla lesz. Egyrészt kb 60ml az elméleti maximum kifolyó, másrészt a 20g töltetből 40-50ml lesz, közepes pörkölés esetén. Mármint lehet több, ízlés dolga. Csak minél több az őrlemény, annál jobban csökken a max kifolyó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest