Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Fold?
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
wiggen123
üzenetére
Vettem én is kettőt. A marcipán (macaron) határozottan szar, a narancsos-csokisat direkt ajánlásra vettem, és ez már élvezhető. Csak 2 személyes kotyogósban használjuk (feketén) - a többi eszközzel valahogy nem sikerült eltalálni, és gyomorsav íze lett mindkettő félének. Tejes italnak - a csomagolás tanulsága szerint - csak akkor jó, ha utánédesíted, különben semmilyen ízű lesz a hígítástól az aroma. Egy kollégám szokott régen Frei kapszulákat vásárolni (pl. málnásat), és azok rendben voltak. Szóval szerintem ezek nem szarok
kivéve a marcipánost, csak érzékenyek az elkészítés módjára. -
-
Alusky
senior tag
válasz
wiggen123
üzenetére
Én szeretem az ízesített kávékat,
az Aldiban szoktam venni a 750 milis kávéjukból. A kókuszos az frankó, a mogyorós nagyon égett ízű, a dohányos meg inkább vaníliás.
Vennék a szemeseikből is, csak hát akkor darálót is kell szerezni, meg még nem izzítottam be a kávégépet se. Késes darálóm mondjuk van, bár az szar, de ebbe a topikba el kéne férnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GeForce RTX 4060 (OEM HP) Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
az Aldiban szoktam venni a 750 milis kávéjukból. A kókuszos az frankó, a mogyorós nagyon égett ízű, a dohányos meg inkább vaníliás.
Mr.Csizmás