Hirdetés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Rákerestem a gépedre és úgy tűnik, ez egy kotyogósnak megfelelő (vizet felforral és a gőz megy át a kávépogin) gép. Viszont a jó hír, hogy többekkel ellentétben neked már pont az őrlőd van meg; emellé egy olcsóbb (20-30e Ft-os) presszógép is csodát fog tenni a kávéddal, legalábbis a fenti géphez képest. Nem mondom, hogy rossz, melóhelyen sokszor ittam Szarvasit, kikeverős izéket, sőt, a mai napig, ha nem szeretnék este szórakozni azzal, hogy kiöntöm a kávét a babtartályból, beleöntök koffeinmentest, akkor jön a koffeinmentes nescafe :-)
Az árukeresőn listázva a presszógépeket sajnos ezeket az elektromos kotyogósakat és az automata gépeket is beteszi, de ha pluszban még bejelölöd a "gőznyomást" és egyedi értékben beírod hozzá pl. hogy 8-20, akkor a tiédhez hasonló gépeket - mivel azok 3-4 bar körül nyomják át a gőzt - nem fogja listázni. (Presszógépek ársorrendben). Sajnos nincs tapasztalatom túl sok géppel (egy DeLonghi EC155 + Hario Mini-vel kezdtem), de már a te jelenlegi szuper őrlőd + egy ilyen olcsóbb presszógép is mérföldes ugrás lesz a mostani főződhöz képest. Hajrá

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mr.Csizmás