Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
joeypapa
üzenetére
Tegnap nagytakarítás volt, a főzőegységet szétszedtem, átcsutakoltam, kiszárítottam, ecsettel leheletvékonyan átszilikonzsíroztam, annyival, amennyi egy száraz papírzsebkendővel való laza áttörlés után fent maradt.
Saeco zsírt csak a sínben futó főzőhenger tengelyeibe raktam, meg abba a sínbe ahol a négyzetes csúszkák siklanak, meg a dugattyú tengelyére, de semmi túlzás.
Csendesen jár, főleg a kávé tömörítésekor fellépő nyekergés tűnt el és jobb lett a kávé íze. Úgy látszik ha már nyekereg, ereszti a nyomást.
A hengerfejtömítést nem kentem különösebben, de a hengert is átkentem ahogy minden mást, a hengerben belül látszik kiszürkülés, szerintem ott nyekergett tömörítéskor.
Forró vízzel kimosódik a szilikonzsír a főzőegységből, most kipróbálom hogy csak hetente egyszer öblítem át hidegvízzel és szárítom, átkenem a hengert vékonyan belülről. Hátha beválik. Mintha a csapvíz is ellenség lenne a sok vízkővel.
Jó lenne ha ilyen maradna, most jobbakat főz mint a karos.
https://logout.hu/tema/automata_kavegepek/hsz_1980-1980.html
Koléga https://logout.hu/tag/konzumpro.html szerint jobb kávét készít "főz", mint a Sage Barsita.

Szóval hajrá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás