- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Valószínűleg jobban értesz hozzá mint én, de azért én továbbra is úgy gondolom hogy a sík vs kúpos nem összehasonlítható! Illetve de, összehasonlítható de nem egy kategória....
Az hogy kinek melyik a jobb és hogy valóban kiérzi e az más kérdés...de pl a niche-be nem teszed bele a 18 gr világos babot és nem indítasz rá mert el se indul vagy lefullad...ez a majornál pl elképzelhetetlen...
De mondom úgy gondolom jobban értesz hozzá és jobban képben vagy mint én, csak nekem fura ez a kínai SD őrület meg a major utálat (nem kifejezetten rád értem) az utóbbi időben...de hát változik a világ csak én vagyok ilyen maradi...(nekem pl az adott szó még mindig adott szó, és nem kell külön papír, szerződés, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás