- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
skilleeer
csendes tag
hello,
új vagyok a topikban, de próbáltam a lehető legtöbbet kiolvasni belőle. van egy olcsóbb fajta karos kávéfőzőm, tudja a 9 bart is, így egyelőre az marad. Előbb megpróbálok javítani a többi kelléken. Látom sokan köpködik a Frei café-t, viszont kaptam már ajiba pár zacsival (az espresso nem is olyan rossz) és nem akarnám kidobni. Szóval ebből nem nehéz kitalálni, hogy ízekből mit szeretek, mert nem tudom mit szeretek.. Ittam már jó kávézókban kiváló kávét és az inkább ilyen lágyabb, citrusos féle volt.. Szóval szeretnék kávéra is tanácsot kapni, mint newbie
Az őrlés nagyon fontos mint megtudtam, de nem akarok vagyonokat elkölteni. Beadnám a derekam egy Kingrinderre (korábban elképzelni nem tudtam magamról, hogy kiadok ~40k-t egy kézi őrlőért) viszont Amazonéknál akcióztak egy ilyen típust amiről szintén jókat olvastam: TIMEMORE Chestnut C3 ESP PRO
Van valakinek tapasztalata vele vagy hagyjam a 10€ difit mert a Kingrinder mindenképp jobb?
Köszi!..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest