- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
sznorbi2 #373 üzenetére
Arra lettem volna kiváncsi, hogy más is kap-e ilyen üzeneteket. Mondjuk azt viszont nem értem, hogyha ezek az üzenetek azt jelentik, hogy illetéktelen program akar hozzáférni, akkor miért kis jelentőségű? Miután már 6 programmal átnéztem a gépet, semmit sem találtak, én arra tippelnék, hogy vakriasztás lehet, csak meg kellene találni, a megfelelő beállítást.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
sznorbi2 #359 üzenetére
Köszi! Átnéztem már ezekkel: Eset, Avira, Comodo, Gdata, Malwarebyte semmit sem találtak. Idáig nem is láttam a jelentések között csak most, hogy mindent bekapcsoltam, valószinüleg nem komoly, mert a fontos és kritikus jelentésekben nincs benne. Azért lenne jó tudni, hol lehet beállítani, mert ez is "vakriasztás" lehet.
-
dethroner
veterán
válasz
sznorbi2 #355 üzenetére
Kezd tisztulni a kép, de valamit még tisztázzunk. Alkalmazás neve beírva, tcp és udp protokol is, irány belőve, távoli portnak megadtam a torrent állandó portját, de az utolsó négyzetbe, ahová a helyi portot kell megadni nos oda is csupán beírni lehet, nem tudok bármely címet választani.
-
dethroner
veterán
válasz
sznorbi2 #351 üzenetére
Köszi előre is, majd szükség lenne arra a szájbarágásra
Próbálkoztam azzal amit írtál, de ott meg kéne adni valami nevet, gondolom oda az alkalmazás nevét, jelen esetben az utorrent-et kéne beírni. Aztán valami legördülő listából kell választani,majd az irányt megadni, végül helyi és távoli portot beírni. Itt egy kis pontosítást szeretnék
-
dethroner
veterán
válasz
sznorbi2 #334 üzenetére
Szia!
A teszt ugyanazt mutatta amit laca026-nak, és a teszt lement egy pillanat alatt. Azután megcsináltam azokat a beállításokat amiket írtál, így már a két felső zöld lett és csak az alsó piros. Ja, és ekkor a teszt elég sokáig kb fél percig is eltartott. Ez a torrent meg tiszta hülye. Délután amikor írtam, akkor kb 400kb/s-al töltöttem fel, mégis piros volt, most meg amikor ezt írom a 0 és a 2-3 kb/s között váltakozik a feltöltésem, mégis néha, zöld néha sárga. Ezt a port hozzáadás dolgot le tudnád picit jobban érthetően írni?köszi
-
ludla
őstag
válasz
sznorbi2 #336 üzenetére
Nem kaspersky
azt elfelejtettem írni hogy ez most SUSE gyári tűzfala
Jöhet a másik tesztelős oldal is, jól jön a beállítgatásokhoz. Majd Win alatt is tesztelem, a böngészőt nem lehet teljesen biztonságosra állítani soha de soha mert a hoz elég sok mindent tiltani kell ami igen puritán böngészés leszAzért kérdeztem hogy mit takar ez a böngészőre a Browser privacy check mert ez nagyon tág.
Remélem nem haragszik meg senki hogy nem kaspersky-vel vagyok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Temu
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest