Új hozzászólás Aktív témák
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok
Lejárt a Kis 2010 licensz key-em.Tavaly kéz alatt vettem,hogy tudom upgradelni?Ha nincs Kaspersky-s ügyfélszámom akkor sehogy?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem erre megoldást mondani, hogy mi módon tudom kikapcsolni??
-
Yahoo
tag
Sziasztok! KIS 2010-et használok és ha megy a program, a helyi hálózaton a gépek nem kommunikálnak, hogy tudom megoldani, illetve hol tudom beállítani azt, hogy ne tiltsa le a kapcsolatot?! Nem merek belemászni magamtól nagyon, félek, hogy vmi egyéb védelmi funkciót elnyomogatok, szval sorry a láma kérdésért, de megköszönném ha vki adni egy kis útbaigazítást. Köszönöm!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
agocsdawid #453 üzenetére
Nem a KIS 2010/2011 hibája.Nálam tökéletesen működik az oldal!
-
agocsdawid
csendes tag
válasz
agocsdawid #452 üzenetére
Mégis azt mondják hogy az nCore hibája a lassulás, és ezáltal a ledobás.
-
agocsdawid
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy hatalmas kérésem hozzátokRemélem tudtok segíteni
KIS 2010-em van, és véleményem szerint letiltja az nCore nevű torrentes oldalon való navigációt. Mikor Google Chrome-mal belépek és 30-40 mp múlva akárhova kattintok ledob. :S Internet Explorerrel és Firefoxal is fent áll ez a probléma, így a Chrome vírusosságát kizártam. És azt is hogy az nCore a hibás,mert haveroknak megy. De nekik nincs KIS.Tudja valaki hogy tudnám megcsinálni hogy csak erre a weboldalra korlátozzam a kizárásokhoz adást?
Programokat már hozzá tudok adni a kizárásokhoz, de weboldalt még nem :S Az egész Chrome-ot meg nem akarom kizárni, mert még lemászna valami vírus rajta.
Segítsetek légyszi.Köszi
-
szeva000
addikt
Jah..elfelejtettem megkéárdezni.Hol lehet mostanság legolcsóbban megkapni?Nekem jó a KIS 2010 is
-
szeva000
addikt
Hi!
Megmondaná nekem valaki azt,hogy ha veszek 3 vagy 5 felhasználóra való Kaspersky Internet security-t,azt nézik,hohy miként használja az ember,vagy van valami kikötés helyileg rá?
(gyakorlatilag hárman vagy öten vennénk meg,mert így olcsóbb jóval és így használnánk 3vagy 5 különböző helyen.Semmi trükk nem lenne) -
j8080
csendes tag
- Tudja valaki, hogy a 2011 KIS mikor jön ki magyarul?
-Illetve ha online kaspersky.com-ról veszek liszenszet 2011 KIS-hez akkor az jó-e a KIS 2010 magyarhoz illetve jó lesz-e a KIS 2011 magyarhoz?Köszönöm ha valaki ért hozzá és válaszol.
-
xyz36
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #446 üzenetére
Sikerül!Köszi!
-
Hali!
Nem túl szép és kicsit hosszabb megoldással tudok szolgálni, ami vagy segít vagy nem.
A jelenlegi 2010-et távolítsd el azzal a progival(majd restart), amit pár HSZ-al feljebb linkeltem. Ezután telepítsd fel ismét a 2011-et, nem kell frissíteni semmit, szintén a korábban linkelt progi segítségével távolítsd el, restart. Aztán így telepíteni újra a 2010-et...Remélem segít.
Fire.
-
xyz36
csendes tag
Hello!Újra felraktam a Kis2010et,de nem tudom betölteni a .cfg-filét.Azt irja ki hogy nincs elég hely.nem egészen értem milyen hely kevés neki mikor a file 102KB.Valakinek valami ötlete?Köszi!
-
MagLev
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #443 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tanácsot, ezt az eltávolítót eddig nem ismertem. Én mindig a KIS telepítésekor felkerült uninstalljával távolítottam el és eddig még sosem volt gond utána. De most majd ezzel fogom.
Köszi még egyszer. -
Hali!
Ha váltasz, akkor ezzel a progival eltávolítod a KIS 2010-et és ezután telepíted a 2011-et.
Fire.
-
MagLev
csendes tag
Sziasztok!
Én jelenleg a KIS2010 magyart használom. Ha (mint írtátok) kijön majd a honosított 2011-es magyarul akkor azt rátelepíthetem a 2010-re vagy szedjem le és úgy telepítsem fel tisztán a 2011-es KIS-t?
Köszi a válaszokat előre is. -
HZoli87
veterán
válasz
BlackSeven #439 üzenetére
Köszi, ez remek hír.
-
Greenebola
senior tag
válasz
BlackSeven #439 üzenetére
Na ez Jó hír...
-
BlackSeven
aktív tag
Imént kérdeztem rá a magyar supportra. (10 percen belül jött is a válasz ami igen dícséretes
)
A 2011-es verziók hivatalos magyar nyelvű
változata várhatóan a hónap ( ez augusztust jelent) vége felé fog megjelenni. -
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #436 üzenetére
Ebből készül a hivatalos magyar verzió is? Version 2011 (11.0.1.400) .Vagy a verzió szám nem számít a magyarosításnál? Kösz hogy szóltál a magyarosításról,de én úgy vagyok vele hogy megvárom a hivatalos magyar verziót,a KAV 2010-el amúgy sincs semmi gondom végül is.Szóval akkor azt mondod hogy a 2011es verzióba sincs ez a nullázos dolog megoldva még?
-
Greenebola
senior tag
válasz
19870820 #433 üzenetére
Sajna nem törli ki magától ezt jelezni fogja ,de az nem baj nincs jelentősége.
Csak kinézetbe idegesítő lehet. "nekem"KAV/KIS2011 nyár végére írják ,de ez nem 100% lehet hamarabb/később.
De Van magyarítás már hozzá teljes egészébe magyar csak a súgó angol.
Nézz át a KIS2011_TopikbaVagy INNEN olvasd.
KIS-hez van ,de KAV-hoz is JÓ. -
19870820
senior tag
Itt "a jelentések tárolása legfeljebb"rész nem törli ezt a számlálót? [link]
-
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #432 üzenetére
Hát még ha akarnék se tudnék váltani KIS-re,ugyanis pár napja vettem elég jó áron a KAV-ot,szóval ezzel remélem elleszek egy darabig.
Egyébként magától nem törli ezt az észlelt fenyegetések számlálót egy idő után? Mondjuk havonta vagy ilyesmi?Az észlelt fenyegetéseknél minden listát kitöröltem ez nem gond hogy közbe a számláló szerint mégis ott vannak ezek amik a listában voltak?
Szerk.: Valamit tudsz esetleg a hivatalos KIS/KAV magyar verzió megjelenéséről hogy kb mikor várható?Remélem azért nem több hónap múlva jön. Angol verziót nem akarok(egyenlőre) használni,mert még annyira nem szoktam meg a programot.
-
Greenebola
senior tag
-
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #430 üzenetére
Az előbb írt verzióhoz pontosan melyik skin jó amivel tudom törölni? Beraknád a linkjét?
Igazából azt se tudom hogy kell ezt beállítani KAV-ba hogy másik skint használjon. -
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #428 üzenetére
Köszi. Egyébként a 736.a,b,c verzió van nekem,alap skinnel. Ebben nem lehet valahogy törölni ezt a számlálót? Mindenképp skin kell ehhez? Érdekes mert a listát töröltem ami tartalmazta nálam ezt a 14 fenyegetést.
-
Greenebola
senior tag
válasz
19870820 #427 üzenetére
Hello!
Nekem is volt ilyen problémám INNEN olvass.
Amit Fire/SOUL/CD írt az is jó megoldás ,de más felülettel is meg bírod valósítani.
Skineket ITT találsz ,de nézd meg milyen verziód van már mint (9.0.0.736 vagy 9.0.0.463)
És ahhoz válaszd a megfelelőt a jobb oldalon.Úgy rémlik a Friday-3 vagy Wednesday-3 felületbe lehet
-
19870820
senior tag
Üdv.Antivirusról van szó,de olyan fórumot nem találok,ezért ide írok. Szóval itt: [link] Itt hogyan lehet az észlelt fenyegetéseket számát úgymond lenullázni?Egyébként ha itt rákattintok itt már töröltem a listát.Azért zavar csak ez mert ugye a listát töröltem de amint látszik a képen még mindig ott van az 14 észlelt fenyegetés,amiből egyébként egy vírus volt csak,a többi pedig telepített program a gépemen.
-
norbinet
csendes tag
Köszi és bocs.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
norbinet #423 üzenetére
Hali!
ALAPELVEK
amit tiltunk fórumunkban:
* minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
o használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
o használatára buzdít;
o illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában. -
norbinet
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Már régebben használtam a KIS-t és most is felraktam a KIS 2010 -et. Sajnos a trial licence lejárt, amit nagy nehezen találtam key-t azt meg most blokkolták. Honnét tudnék licence key-t szerezni? Sajna most így védtelen a gépem.
Köszi.
Norbi. -
-
nullpoint
őstag
Nekem néha elkezdi 100% on enni a processzort (core2duo) és úgy is ha a védelem felfüggesztésben van éppen.
Van ötlet miért lehet? -
-
Csaba.no1
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #417 üzenetére
Szia!
Persze, mindenesetre még játszok vele, ha sehogy sem megy, akkor megy a levesbe!
Köszi a segítséget!
Üdv,
Csaba -
válasz
Csaba.no1 #416 üzenetére
Hali!
Mondjuk, amit írtam, az a KIS-re igaz, nem vagyok benne biztos, hogy a KAV-ra is, csak úgy rémlik, hogy arra is.
Ez nem kell külön telepíteni, frissítéskor kellene lejönnie, települnie és általában újraindítást kérni. (ha nem kér akkor is tedd meg) Onnan lehet "észrevenni", hogy elég méretes a frissítés, elérheti a 40 megát is...Gyári oldalról töltötted le a KAV-ot remélem...
Fire.
-
Csaba.no1
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #415 üzenetére
Szia!
Csak azt írja, hogy: 9.0.0.736. Az általad említett frissítést, hogy tudom feldobni?
Üdv,
Csaba -
-
Csaba.no1
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #413 üzenetére
Szia!
Igen, 736-os van, és Windows 7 Ultimate x64.
Ez akkor egy programhiba a kasban, és nem beállítás?Üdv,
Csaba -
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Pár napja megint elkezdtem kaspersky antivírus 2010 változatát használni a notebookomon, az asztalai pc-n internet securyti van. Mióta fent vannak nem tudok dvd-t vagy bármim mást írni, az írás elején elcsattan egy érvénytelen blokk cím szöveggel, vagy csak szimplán írási hiba, ez vonatkozik az összes író programra. Ahogy kikapcsolom a kast rendesen megy az írás, van valami extra beállítás kasperskyben ami segíteni rajtam? Nem szívesen válnék meg a kastól.
Üdv,
Csaba -
sznorbi2
senior tag
válasz
szucsgyuri #410 üzenetére
Hello!
Ha túl lassan tölt a Utorrent akkor kapcsol passzív módba a torrented, viszont ha van megfelelő sebesség( legalább 60-70 Kb) akkor elvileg bizonyos idő után átvált zöldre a torrent kliensed ikonja, viszont ha jól emlékszem akkor nem tudtam olyan beállítást találni heteken keresztül ami nekem is tartós aktív módra kapcsolt volna.
Ez egy BUG-ja a sok közül, sajnos.
Próbálhatsz portot nyitni neki de akkor a torrent kliensben is állandó portot kell megadni és nem minden programindításkor véletlen portot dobjon be, mert akkor sosem lesz jó. -
szucsgyuri
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
sznorbi2 leírásával kapcsolatban kérek segítséget. A leírtaknak megfelelően a KIS2010 (736.abc)-ban átállítgattam a dolgokat, azoban az utorrent szerint nincs nyitott port, passzívként jelez vissza a trackert is. Mit kell még csinánom, hogy működjön a dolog.
A segítséget előre is köszönöm. -
Greenebola
senior tag
Üdv!
Megjelent a Kaspersky 2011 termékcsalád hoztam létre neki egy új Topikot -
_stick_
őstag
Sziasztok!
9.0.0.736 (a.b) verziót használom. Van pár olyan része, amit nem használnék, pl levél víruskereső, levélszemét szűrő. Mikor kikapcsolom, besárgul a a főmenüben a "ledlámpa".
Ha lehet, hol lehet azt beállítani, hogy ne értesítsen a kikapcsolásuknál?szerk: Még az jutott eszembe, hogy van e beállítás arra, hogy mikor egy program fut, pl játék, ne kezdjen el semmit vizsgálni? Elég zavaró, mikor ki kell lépnem ér megvárnom míg befejezi a dolgát...
-
McKane
senior tag
halkan jegyzem meg, ha valaki ki szeretné próbálni/meg szeretné hosszabbítani a szoftver használati idejét, van CHIP-es kódm.. kb 30 napig jó még. kaspersky antivirusra való.. (kaspersky antivirus 9.0.736)
-
debut12
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudom engedélyezni az otthoni csoportot? Az a helyzet, hogy wless kapcsolattal kötném össze a gépeimet, a noti látja az asztali gép megosztott mappáit, és meg is tudom nyitni azokat.
Az asztali gép látja a noti mappáit, de mégsem tud velük semmit se kezdeni!
Köszi előre is!Üdv!
-
Újabb kérdésem lenne:
azt hol tudom beállítani, hogy én választhassam ki, hogy mit tegyen az észlelt fenyegetéssel és ne törölje automatikusan a file-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest