- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
sznorbi2 #355 üzenetére
Kezd tisztulni a kép, de valamit még tisztázzunk. Alkalmazás neve beírva, tcp és udp protokol is, irány belőve, távoli portnak megadtam a torrent állandó portját, de az utolsó négyzetbe, ahová a helyi portot kell megadni nos oda is csupán beírni lehet, nem tudok bármely címet választani.
-
dethroner
veterán
válasz
sznorbi2 #351 üzenetére
Köszi előre is, majd szükség lenne arra a szájbarágásra
Próbálkoztam azzal amit írtál, de ott meg kéne adni valami nevet, gondolom oda az alkalmazás nevét, jelen esetben az utorrent-et kéne beírni. Aztán valami legördülő listából kell választani,majd az irányt megadni, végül helyi és távoli portot beírni. Itt egy kis pontosítást szeretnék
-
dethroner
veterán
válasz
sznorbi2 #334 üzenetére
Szia!
A teszt ugyanazt mutatta amit laca026-nak, és a teszt lement egy pillanat alatt. Azután megcsináltam azokat a beállításokat amiket írtál, így már a két felső zöld lett és csak az alsó piros. Ja, és ekkor a teszt elég sokáig kb fél percig is eltartott. Ez a torrent meg tiszta hülye. Délután amikor írtam, akkor kb 400kb/s-al töltöttem fel, mégis piros volt, most meg amikor ezt írom a 0 és a 2-3 kb/s között váltakozik a feltöltésem, mégis néha, zöld néha sárga. Ezt a port hozzáadás dolgot le tudnád picit jobban érthetően írni?köszi
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Az utorrent-ben a kapcsolati jel nem vált zöldre, általában sárga. Meg tudnátok mondani hogy a KIS tűzfalán mit változtassak meg? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni hogy mit kell beállítani hogy amikor kikapcsolom a KIS-t, ne bontsa automatikusan az msn kapcsolatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest